Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Incomunicació a TV3

Sense xarxes a TV3, l'"Està passant" improvisa emoticones. Al "Com si fos ahir" no arriben als rodatges, tot i que podria ser per la vaga de Renfe. Al "Tot es mou" expliquen com fer servir el mòbil; a l'"APM?" i al "Fake night", els convidats embogeixen; l'"Atrapa'm si pots" aconsella què cal fer en cas d'incomunicació, i al "Joc de cartes" celebren la tornada a la normalitat.

La caiguda de les principals xarxes socials va provocar el pànic a mig món. TV3 inclosa. I és que la dependència del mòbil va provocar escenes insòlites als programes de la "nostra", on presentadors, actors i convidats no sabien com comunicar-se amb els seus companys.

Qui va donar la veu d'alerta va ser l'"Està passant", en què el Jair i el Toni es van adaptar aviat a la nova situació. Que no es poden enviar whatsapps? Doncs ens fem les nostres pròpies emoticones. Pren-ne nota, Zuckerberg! Bé, encara han de millorar, però la intenció era bona.

Improvisant emoticones a l''Està passant'
 

El desgavell era tal que molts actors es van perdre pel camí i no van arribar als rodatges. La Gemma del "Com si fos ahir", per exemple, va acabar tirada en un voral amb un atac de nervis. També s'ha de dir que aquest personatge feia uns quants capítols que anava acumulant tensió i va acabar esclatant.

Podria ser que plorés perquè havia perdut el tren per la vaga dels maquinistes de Renfe. Segurament no es va informar pel "Polònia", que va explicar el conflicte d'una manera molt precisa.

Tornant a la caiguda de Facebook, Instagram i WhatsApp, al "Tot es mou" els va petar de ple i van improvisar unes petites lliçons sobre què es pot fer en cas d'apagada de les comunicacions. Primera lliçó: com s'ha d'agafar el telèfon sense semblar un passerell, que la dignitat és l'últim que s'ha de perdre, sisplau!

A partir d'aquí es van succeir escenes d'autèntic pànic i descontrol. Els convidats que passaven per TV3 semblava que havien perdut el cap: els entrevistats de l'"APM?" acabaven parlant sols. I al "Fake night", quan el Parreño va comprovar que havia de parlar cara a cara amb Joan Pera, es va quedar amb la paraula a la boca.

Però no tot va ser negatiu. Hi va haver qui va veure una oportunitat d'aprofitar la situació. "Si no podem parlar pel mòbil, què tal si establim una connexió més... propera?" Això va semblar quan el Llucià Ferrer va preguntar per la Viagra. Que no, que no anava amb indirectes, però vaja. Si cola, cola. I mai millor dit.

Total, que quan es van restablir les comunicacions tothom ho va celebrar. Sobretot el Marc Ribas al "Joc de cartes", que, vaja, ell no necessita cap excusa cada setmana per muntar-se una festa allà on va.

I vosaltres, ja que no podíeu fer servir el mòbil, vau mirar TV3?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut