Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

"In love" amb TV3

Es reparteix amor a l'"Eufòria", l'"Està passant" i el "Com si fos ahir". A "Caigut del cel" són uns malpensats i a "Al cotxe!" i al "Polònia" es demostra que els homes del temps xalen amb la seva feina.

Com no us heu d'estimar TV3 si cada programa, cada presentador, cada concursant traspua amor i bones vibracions? Tot sembla de color de rosa, oi? Color, per cert, que domina a l'"Eufòria". Així que no és casualitat que l'enamorament que es viu a TV3 brolli precisament d'aquest concurs musical. Les hormones estan començant a revoltar-se pel plató, de tal manera que fins i tot el jurat s'ha deixat arrossegar per la temptació. No és estrany, doncs, que aquesta setmana ja hi hagi hagut el primer morreig dalt de l'escenari!

I aquí no s'acaba el marro, no. Tot al contrari. La febre de l'amor s'ha anat escampant fins a arribar a l'"Està passant". El Marc Giró no necessita cap excusa per declarar els seus sentiments pel Toni Cruanyes. Però és que ara vol provar sort amb això del poliamor. Fa por pensar com pot acabar la història que s'ha muntat al cap.

En tot cas, si es parla d'embolics, només cal passar qualsevol tarda pel "Com si fos ahir", que ells són especialistes a repartir amor a tort i a dret entre les diferents parelles que de tant en tant fan intercanvis entre si. I encara més: hi ha actors que fan doblet i escampen la seva ment malpensada per la graella de TV3.

Molt d'amor al 'Com si fos ahir'
 

Efectivament, es tracta del Roger Coma, que no només s'ha embolicat amb un home casat (enganyat, tot s'ha de dir) sinó que a "Caigut del cel" ha deixat entreveure que a les festes d'envelat, a banda de ballar, hi passen coses més fortes. Molt malpensat, efectivament.

Però els qui realment es nota que esta "in love" amb la seva feina són els meteoròlegs. Només cal veure com el Mauri xala parlant a "Al cotxe!" de tornados i fenòmens meteorològics per saber que quan hi ha tempesta de neu està molt a prop de l'èxtasi. Una dèria, la dels homes del temps, que ve de molt antic, com ja va demostrar el "Polònia".

Segur que veient aquest panorama no podeu deixar d'estar "in love" amb TV3, oi?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut