TV3xUnTub: La contracrònica de la setmana a TV3

Històries per no dormir a TV3

Fenòmens paranormals a l'"Està passant", "Persona infiltrada" i l'"APM?". Els col·laboradors del "Tot es mou" semblen posseïts, a "Com si fos ahir" s'escampa la mala energia i a "L'última nit del karaoke" practiquen un exorcisme. Sort que al "Labanda sonora" canten i els mals espanten.

 

Hi ha coses que passen a TV3 que no tenen explicació. Fenòmens paranormals que s'apoderen dels seus platós per contribuir a fer una programació d'allò més estranya i fora d'aquest món.

Només calia passejar-se per l'"Està passant" i comprovar com l'esperit d'una diva de la cançó com la Beyoncé posseïa la Judit Martín per oferir un espectacle visual i musical de primer ordre. Semblaven la mateixa persona.

On sí que hi havia "poltergeists" era al "Persona infiltrada". Una experiència que feia més por pel que s'interpretava que no pas pels suposats fantasmes que habitaven la casa. El Peter Vives encara no té clar de què coi parlava la família que el va convidar.

Si hem de parlar de possessions que fan por, les que mostra l'"APM?" cada setmana. La "dona de les alpaques" és tot un misteri que viu a les muntanyes i que es caracteritza per deixar glaçats els qui senten el seu riure poderós. Si la veieu, traieu-li el volum a la tele.

Parlant de follets entremaliats, sembla que al "Tot es mou" se'ls n'hi han escapat uns quants pel plató i els agrada ser juganers amb els presentadors. Si no, no hi ha explicació al fet que els col·laboradors es magregin entre ells.

Fenòmens inexplicables al 'Tot es mou'
 

On també hi ha presències estranyes és al "Com si fos ahir", on els personatges es contradiuen a cada moment. Si el Bruno i la Cristina s'estimen tant i es volen casar, per què s'estan discutint a cada moment? Això no és normal.

Potser és necessari un bon exorcisme, que cadascú tregui tot el que tingui a dintre i espantin tots els mals. Aquest exercici el van fer a "L'última nit del karaoke" i no els va anar tan malament... els va anar pitjor.

Mai ha estat tan apropiada, la dita: qui canta, el seu mal espanta. I això al programa del Labanda ho apliquen cada setmana. Per això se'ls veu tan feliços a cada viatge.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut