Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Època de canvis i feminisme a TV3

El "Polònia" estrena govern i l'"Està passant", presentadores, mentre que a "El suplent" fan classes de feminisme amb Leticia Dolera. Mal rotllo generalitzat al "Com si fos ahir" i a "Moebius". Precisament, la seva banda sonora és dels The Sappy's, que van actuar al "FAQS".

Ja hi ha president de Catalunya. I mira que ha costat, però bé, després de tant negociar, estira-i-arronses, ultimàtums i amenaces de noves eleccions, per fi s'ha investit el 132è president de la Generalitat. I clar, hem tingut política i investidura fins a la sopa. Evidentment, al "Polònia" li han fet el programa, però tampoc els seus guionistes s'han volgut perdre l'oportunitat d'acompanyar el Molt Honorable President en el seu primer dia de feina.

De retruc també hi ha un nou líder al capdavant de l'"Està passant", més ben dit: nova líder. L'Elisenda Carod ha portat les regnes del programa aquesta setmana per incompareixença forçada del Toni i el Jair. Aquest fet s'havia d'immortalitzar com calia. Amb tots els honors.

I és que sembla evident que el futur, més ben dit, el present, és femení. Un exemple també l'hem tingut a "El suplent", on l'actriu Leticia Dolera va reivindicar davant dels seus improvisats alumnes aquelles dones que la història ha volgut oblidar. Exercici que no només s'hauria de fer a les aules de totes les escoles.

Ara, hi ha coses que no canvien a la graella. El mal rotllo que hi ha cada sobretaula a TV3 amb el "Com si fos ahir", que sembla no millorar. Què ens hem trobat aquests dies? Que el Litus vol fer fora l'Eva de la casa on ha viscut tots aquests anys. I mira que semblaven tan amics i tan enamorats al principi. Evidentment, l'enfrontament, l'angoixa i el conflicte estan servits.

Qui és queda la casa al 'Com si fos ahir'?
 

Però qui s'està erigint com a centre del mal rotllo a TV3 és la sèrie "Moebius", on un grapat alumnes assetjaven suposadament un company que va acabar morint. Si les reunions de pares a la vida real ja són tedioses per si soles, com ho serien en aquest institut on tothom sembla amagar un terrible secret? Efectivament, això és el que s'ha vist en el capítol d'aquesta setmana. I veient com és l'actitud dels pares, no és estranyar que els fills es comportin com ho fan. Tot molt inquietant.

A aquesta atmosfera de misteri i malastrugança hi contribueix la banda sonora, creada pels The Sappy's, que van passar pel "FAQS" per demostrar el seu talent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut