Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Uns que se'n van i uns altres que venen

Final de temporada amb eufòria al "Polònia", amb erotisme a l'"APM?", amb la celebració de l'orgull LGTBIQ+ al "Tot es mou" i benvinguda als programes d'estiu com "La gran vetllada" i "3 minuts". I els del "Com si fos ahir" es resisteixen a dir adeu.

Arriba aquella inevitable setmana de l'any on la majoria de programes de TV3 diuen adeu per gaudir d'un merescut descans estival i així tornar al setembre amb més força.

Els del "Polònia" aposten per un valor segur a l'hora d'acomiadar-se i ho fan amb la sensació de la temporada: l'"Eufòria". O us pensàveu que després de la final de fa quinze dies ja s'havia acabat la febre eufòrica? S'ha d'esprémer la gallina dels ous d'or fins al final i per això els polonios els han rebut a casa seva perquè saben que són un valor segur.

I si uns marxen, d'altres arriben: "La gran vetllada" us donarà moltes alegries les nits d'estiu, sobretot perquè el presenta una altra eufòrica: la Carol Rovira, que buscarà per Catalunya quins són els millors amfitrions per passar una nit inoblidable. Amb qui segur que també heu gaudit és amb el col·lectiu LGTBIQ+, que ho ha donat tot per celebrar el seu dia de l'orgull. I el "Tot es mou" no s'ho ha volgut perdre a la seva última setmana. Si us agrada el programa de la Melero, no us heu d'angoixar, que continuarà amb la seva versió estival.

Els de l'"APM?", per la seva banda, segueixen la seva línia transgressora i no han tingut cap idea millor que acomiadar-se des del saló eròtic, que no seria el millor lloc per apaivagar la xafogor que ha fet aquests dies. Un saló eròtic que també podria acollir alguns dels humoristes que participen en una altra de les estrenes de la setmana: "3 minuts", un concurs de monòlegs on es concentren moltes dosis de riures, que sempre van bé.

I els que no saben si riure o plorar, però segur que el que no se saben és dir adeu, són els del "Com si fos ahir". Un clar exemple són l'Anna i el Juli, que ara estan junts, ara es barallen o ara s'estimen molt. És evident que necessiten unes vacances com la majoria de programes. Però no patiu si a l'estiu us ve de gust continuar gaudint de TV3, perquè d'oferta en tindreu de bona i variada. Bones vacances!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut