Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Els grans dubtes a TV3

Quin Lildami és millor: el del "Polònia" o el d'"Eufòria"? Qui és millor artista, la Núria o la Shakira? Actua millor Tom Cruise o Judit Martín? El Madrid fitxarà Mbappé o Isma Juárez? El "Tot es mou" és un magazín seriós o una bacanal? Al "Com si fos ahir" hi ha algú normal o tots estan tronats?

Una de les funcions de la televisió és que ajudi a qüestionar-vos tot allò que veieu. Que us generi unes quantes preguntes cada dia que us facin reflexionar i mantenir la ment desperta. Perquè dubtar és un exercici enriquidor i, a TV3, us podreu fer moltes preguntes.

Per exemple, mireu el "Polònia", on aquesta setmana es debatia sobre quin era millor cantant, presentador i jurat de TV3: el seu Lildami o el que surt a l'"Eufòria". La tria és difícil, així que millor que s'entenguin entre ells.

Parlant del concurs musical que està triomfant cada setmana. Veient el nivell, no dubteu si qui va sortir a cantar divendres passat va ser la Núria o la Shakira? Realment era complicat distingir-les perquè totes dues fan molts mèrits.

O què dir de l'"Està passant". Qui escolliríeu per protagonitzar "Top Gun"? A Tom Cruise, que ja el teniu prou vist, o a l'excelsa actuació d'una Judit Martín que pràcticament es diria que ha nascut per pilotar un F-14?

A l'"APM?" se sumen a generar aquest ambient de dubte. Seria l'Isma Juárez un bon recanvi per a Mbappé al Madrid? Només Florentino té la resposta.

El que passa al "Tot es mou" ja és una altra qüestió. Aquest programa no se sap si és un magazín amable i familiar de tarda o s'ha convertit en una autèntica bacanal que pot temptar l'audiència amb escenes bastant pujades de to. Potser totes dues coses poden conviure-hi.

Els que no generen cap indecisió són els personatges del "Com si fos ahir". Tots estan tronats. I l'atac de gelosia de l'Anna cap al Juli ha estat desmesurat, no creieu? Aquests no es salven.

En fi, desitgem que tots els dubtes produïts aquests dies a TV3 s'hagin aclarit i pugueu continuar gaudint dels seus programes sense ensurts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut