Els Beatles estan de moda
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Futbolistes desastrosos, Beatles i passaports Covid a "TV3XUnTub"

Al "Polònia" ensenyen com funciona el passaport covid; l "Com si fos ahir", a fer fora la gent que no el porti. Els concursants de "Persona infiltrada" no són competència per a Messi, i l'"APM?" fa el seu particular seguiment a la Davis. Al "FAQS" defensen el català i al "Tot es mou" aposten per viure relaxadament.Si voleu saber què ha passat durant la setmana, només heu de veure TV3, que us en farà un resum molt acurat. Això sí, passat pel sedàs dels seus programes, que sovint s'apropa més a la realitat que el que surt a les notícies.

 

Un exemple molt clar el teniu amb la pandèmia. Ara que semblava que tindríem un Nadal com cal, surt una variant de la covid que pot tirar enlaire les festes. De moment ja ens podem acostumar a portar el passaport covid a sobre si volem anar a restaurants. Un maldecap per als comensals, però també per als restauradors, com bé explicava el "Polònia". Un problema afegit és com es fa fora del local els qui no estiguin vacunats. Potser la solució la tenen al "Com si fos ahir". És una mesura una mica dràstica, però efectiva, sens dubte.

Aquests dies també s'ha estrenat un documental sobre els Beatles, i el que no vèiem venir és que la Yoko Ono es presentés al plató d'"Està passant". Les seves revelacions van deixar més d'un amb la boca oberta. Tampoc semblava que tingués molta credibilitat.

Una altra de les notícies de la setmana ha estat  la Pilota d'Or que ha guanyat Messi. Cap sorpresa si els seus contrincants fossin els concursants de "Persona infiltrada". Per molts mèrits que tinguessin, haurien d'entrenar força més per estar al nivell de l'argentí. Sense sortir dels esports, l'"APM?" s'han presentat a la Copa Davis per veure com anava, tot i que han seguit el representant espanyol que menys la tocava.

En la part política, el català ha estat el centre de la polèmica: per la sentència contra la immersió lingüística i perquè sembla que Netflix no estarà obligada a oferir continguts en la nostra llengua. Al "FAQS" han trobat la solució perfecta a totes dues qüestions.

Veient com ha anat la setmana, i amb el pont que hi ha a la vista, millor fer el que fan al "Tot es mou": relaxar-se i gaudir de la televisió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut