Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

El mestre Àngel Casas dona lliçons de tele

Àngel Casas torna per donar lliçons de tele, com ara que les passions desencadenades sempre funcionen, com al "Persona infiltrada" o al "Com si fos ahir". Que els programes s'han d'actualitzar, com el "Bricoheroes" o "Labanda sonora". Una mica de mal rotllo també va bé, tal com passa al "Joc de cartes", però llavors s'han d'oferir espais relaxants com el "Tot es mou" o el "FAQS", en què no falta la bona música

TV3 va emetre un merescudíssim homenatge al mestre Àngel Casas en què es va recrear, per una nit, el seu magnífic xou. Una manera de fer tele que ja s'ha perdut, però que pot servir de guia per pensar què es fa actualment. Veiem: què funciona avui en dia a la tele?

Si mirem la programació de TV3, una cosa que sempre rutlla són les passions desfermades. Al "Persona infiltrada", l'Òscar Andreu no sabia on ficar-se quan el fill de la família es morrejava amb la seva parella. Fingit o no, tant d'ardor va escalfar l'ambient i va tenir l'audiència enganxadíssima. I és que els petons estan de moda a la tele (bé, sempre ho han estat). Al "Com si fos ahir", la Noe no s'ho va pensar gaire quan va tenir el seu ex al davant. El que fa per oblidar el Miquel!

Altres consells televisius. Els programes s'han de renovar: els "Bricoheroes" van estrenar unitat mòbil per portar les seves bricomerdes arreu del territori, i l'Ivan Labanda va engegar el seu karaoke particular també sobre rodes. I si per triomfar t'has de disfressar, doncs no siguem tímids.

Això també s'ho poden aplicar a l'"Està passant", en què aprofiten qualsevol excusa per posar-se una disfressa. I si no hi ha excuses, te les inventes. També van demostrar que un dels grans misteris de la tele és com li agrada al públic riure's d'un bigoti mal enganxat. Per què fa tanta gràcia, això?

Gens de gràcia li va fer a un dels concursants del "Joc de cartes" vessar-li el vi a un company. I és que el mal rotllo també funciona a la tele. I molt. Així que no hi ha res com uns quants renecs per fer pujar l'audiència unes dècimes.

Però la tele també ha de ser un lloc per relaxar-se, tal com ho van demostrar al "Tot es mou", en què sempre donen consells encertadíssims per alliberar l'estrès. O com al "FAQS", en què la música ajuda a distendre. Una recepta que firmaria el mateix Àngel Casas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut