Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

El glamur a TV3

Per lluir glamur a TV3 no s'ha de ser modest com Marc Giró a l'"Està passant", sinó tenir planta, com Carles Costa al "Persona infiltrada", o la mirada seductora del Toni a "Com si fos ahir". Si canteu al "Labanda sonora", no heu de fer res. També hi ajuda transmetre les bones energies del "Polònia" o la simpatia d'alguns cuiners a "Joc de cartes". No tothom val, tal com es pensen a "L'última nit del karaoke". I amb això ja ho tindríem tot, tal com cantaria Joan Dausà al "FAQS".

Una televisió com TV3 ha de tenir molts valors, però també una bona dosi de glamur que la distingeixi de la competència. Però, què és el glamur i com s'assoleix?

Una veu autoritzada en aquest tema és, sens dubte, Marc Giró de l'"Està passant". No us deixeu enganyar pels seus al·legats, segur que és falsa modèstia i no vol que li facin ombra. No hi ha ningú més glamurós que ell.

Bé, potser Carles Costa sí que se li acosta. Llueix una planta que, al "Persona infiltrada", se'l volien rifar tots els membres de la família concursant. Una mica més i el programa es converteix en la reedició d'"Amor a primera vista".

El mateix que va passar a "Com si fos ahir". Només cal tenir una mirada d'aquelles seductores i irresistibles, com la que posa el Toni a la Sílvia i a la Gemma, i ja tenim el joc del trencacors servit. Trencacors i trencaamistats que, sigui com sigui, aquesta història no acabarà gens bé.

Més consells per exhalar glamur és ser cantant i caure superbé. Els models perfectes són Miki Núñez i Sara Roy que, al "Labanda sonora", van traspuar tantes dosis de dolçor que no és recomanable per als diabètics. Això sí, van ser capaços de transmetre bona energia, com la que necessitarà Xavi Hernández per apujar els ànims a Can Barça. Almenys és com s'ho imaginen al "Polònia".

El glamur no només és cosa d'elegància i brillantor. La simpatia i l'espontaneïtat són eines poderoses per transmetre una aura d'encant i atracció. A "Joc de cartes" hi ha cuineres que guanyen més per la seva senzillesa que pels seus plats.

Total, que per destacar a TV3 s'ha de saber estar, i no és un tema que et col·loquin, tal com suggerien maliciosament a "L'última nit del karaoke".

Doncs fins aquí aquests breus consells sobre glamur a TV3. Com diria Joan Dausà... "Ho tindríem tot".

Quins presentadors són els més glamurosos per vosaltres?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut