"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Com salvar el Nadal, amb TV3

Per tenir un Nadal segur, seguiu els consells del "Polònia" i de l'"Està passant". Eviteu els hipermotivats nadalencs de "Com si fos ahir", decoreu la casa amb gust, no com a "Persona infiltrada", canteu nadales i munteu el pessebre amb respecte com a "Joc de cartes", i vigileu de no cremar el sopar com va passar a "L'última nit del karaoke".

Us pensàveu que us podríeu relaxar mínimament amb el tema de la covid, aquest hivern, i ara resulta que les festes perillen. Però l'òmicron no és l'únic factor que us pot arruïnar les reunions familiars del Nadal. Per això a TV3 han decidit donar uns quants consells pràctics per gaudir de les festes com cal. Per exemple, el "Polònia" us fa un recordatori de les recomanacions habituals contra el virus: evitar les multituds, vacunació, mascaretes... Tot i que són de la broma, en aquest cas ja sabeu que us ho heu de prendre seriosament.

Més enllà dels virus, segons l'"Està passant", per assegurar el benestar emocional durant les reunions nadalenques heu de mantenir allunyat de taula el cunyat o el tiet pesat. I si esteu obligats a tenir-lo allà, allunyeu-lo de l'ampolla de vi. Us estalviareu molts mals de cap.

També heu d'anar amb compte amb els hipermotivats del Nadal. Aquells que esperen les festes per treure de l'armari uns jerseis horrorosos de coloraines que no només han de crear urticària a tot el cos, sinó que fan fondre les retines alienes. Si en voleu un exemple, només cal que mireu el "Com si fos ahir" amb el desig de no tenir un atac epilèptic amb aquella agressió als sentits.

Parlant de colors, les guarnicions nadalenques són un tema a banda. Calen, aquelles garlandes? Aquelles boles lluents? El Pare Noel pujant pel balcó? Com a "Persona infiltrada"! Si són més d'estils "surrealistes" millor que no siguin els encarregats de la decoració.

TV3 també recomana respectar les tradicions, per tant, mireu de no manllevar les icones del naixement i les nadales, que a "Joc de cartes" van estar a punt de crear un cisma religiós.

I si tot això no funciona, feu com a "L'última nit del karaoke" i caleu foc al sopar per evitar haver d'aguantar tantes prevencions, pesats i motivats nadalencs.

Bones i segures festes!

Anar al contingut