Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Bufetades, riures i música a TV3

Bufetades al "Nexes" entre els presentadors, estrena de "Celebrem!" amb polígraf d'estar per casa i l'"Està passant" ens explica què és "fer margeres". Al "Com si fos ahir" torna el marro, al "Polònia" donen un superconsell i el "FAQS" l'encerta, com sempre, amb la música.

Que la cosa està molt malament, això ja ho teníem clar. Que els dos comunicadors estrella catalans es donin bufetades en directe poques vegades s'ha vist. Mònica Terribas, al racó de la dreta, i Jordi Basté, al de l'esquerra, es van tocar la cara enmig del "Nexes". Però no us emocioneu: el que podria ser un marro del bo, un "Salveu-me" a la catalana, resulta que va ser tot per l'audiència. Un pur divertiment que al cap i a la fi era el tema del programa. Donar-se bufetades sembla que ara és un esport i tots dos presentadors no es podien estar de practicar-lo. Si els EGM es decidissin així, potser prestaríem més atenció.

També estàvem atents a l'estrena del "Celebrem!", on Guillem Albà i una colla d'amics ens entretenen durant una horeta sobre l'escenari del Teatre Principal de Vilanova. Com el "Nexes", cada setmana és temàtic, així que per començar van jugar amb la sinceritat. I allà tens Santi Millán i la Samantha jugant al "Mai, mai" amb gomets de colors: com un polígraf, però versió casal d'estiu, vaja.

Del que sí que ens podem refiar és del recull informatiu que fa en Peyu cada setmana a l'"Està passant". A banda de fer posturetes per saber com es pot fer l'amor de manera més còmoda, ens va il·lustrar amb una expressió que hauria de fer fortuna: "fer margeres". No sona eròtic ni libidinós, però té el seu punt.

Els que s'apunten al marro cada setmana són els del "Com si fos ahir". Ja no sorprenen els embolics, enamoraments, separacions i canvis de parelles entre els seus personatges. Ara, el Bruno, que se'n vol anar a viure amb la seva xicota, se'n va al llit amb la Cristina, que viu "feliçment" casada. A veure quan dura tot plegat.

Tampoc sembla que hagi de durar molt el nou carnet del Consell per la República que es vol posar en marxa aquests dies des de Waterloo. Almenys, el "Polònia" creu que no tindrà molt recorregut i dubta de la seva utilitat. Tot sigui pel fart de riure i de nostàlgia que vam tenir.

En definitiva, si voleu una aposta segura a TV3, sempre us podeu acostar a les actuacions del FAQS. Aquestes sí que són de veritat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut