Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

Barça, desamors i tiranosaures

El "Polònia" es posa al dia del Barçagate i a l'"Està passant" se sumen a la moda d'insultar els jugadors. L'Anna del "Com si fos ahir" sí que va maleir la seva cita, mentre que a Lleida estan molt contents amb el "Batalla monumental". El "Tot es mou" es converteix en un programa juràssic i l'"Atrapa'm si pots" reparteix uns quants euros

A aquestes altures del partit no descobrirem pas que el Barça mou més passions que la salsa dels calçots. Però el que ha passat aquesta setmana amb el club més gran que es fa i es desfà ha estat de traca, mocador i pitet. Els catalans, tan aficionats a votar i al futbol, han viscut la seva setmana gran amb els debats dels candidats a la presidència, la remuntada del primer equip masculí a la Copa del Rei i la golejada del Barça femení a la Champions. Però, per si no en tingués prou, l'audiència s'ha delectat amb un dels espectacles televisius més recurrents de l'última dècada: el "paseíllo" mediàtic de personalitats catalanes cap a comissaria.

I, esclar, hem tingut Barçagate fins a la sopa. El "Polònia" ho ha tingut fàcil per relacionar Bartomeu amb el Doraemon i la seva butxaca màgica. Com volent dir..., bé, ja sabeu què suggerien. I si no, repasseu el capítol d'aquesta setmana.

A l'"Està passant" també han tingut temps per fer uns riures al respecte i s'han dedicat a practicar el noble art de l'insult aprofitant que això de menystenir adversaris sembla un negoci rendible. Bé, no amb tothom, esclar.

Qui també es va mossegar la llengua per no dir cap bestiesa va ser l'Anna al "Com i fos ahir". Quan semblava que ja estava superant la ruptura amb el Marc, els guionistes li han posat un tros d'home al davant a veure si revifava. Però va i el noi té nòvia. Aquest estira-i-arronsa de sentiments segur que donarà per uns quants capítols més i tardes memorables d'ara sí vull, ara no, ara deixo la meva nòvia per tu, ara no m'ho crec. Vaja com a la vida real, però en fascicles col·leccionables. I és que recordem que l'Anna ve d'enllitar-se amb la parella de la seva mare. Anem escalfant les crispetes.

On no hi va haver discussió possible va ser al "Batalla monumental", on la Seu Vella de Lleida es va erigir com a millor monument de Catalunya amb una Mari Pau Huguet, lleidatana de pro, emocionadíssima a la gala final. Va guanyar per golejada i ara els de Ponent tenen un altre motiu d'orgull. Esclar que sí.

I altres coses extraordinàries que han passat a TV3 va ser, primer, la resurrecció de l'era juràssica al plató del "Tot es mou", on un "Tyrannosaurus rex" es va passejar tranquil·lament entre el Marquina i el Renom, com si a ells no els anés la cosa. I segon que l'"Atrapa'm si pots" va repartir el seu pot gran. El concursant guanyador ja va dir que li serviria per pagar la hipoteca. Vaja, que qui surti elegit com a president del Barça podria anar al concurs del Llucià Ferrer per veure si amb el que guanyi pot comprar algun jugador, perquè a aquest pas...

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut