Laia Servera, editora i presentadora del programa "Info K", l'informatiu del canal Super3, i Manu Alonso, redactor i guionista de TV3
Laia Servera, editora i presentadora del programa "Info K", l'informatiu del canal Super3, i Manu Alonso, redactor i guionista de TV3
La tarda del 5 de gener

TV3 transmetrà la cavalcada de Reis des de Manresa, amb Laia Servera i Manu Alonso

El 5 de gener, TV3 transmetrà la cavalcada de Reis des de la ciutat de Manresa. Els encarregats d'explicar tot el que passarà aquesta nit màgica a la capital del Bages seran Laia Servera, editora i presentadora del programa "Info K", l'informatiu del canal Super3, i Manu Alonso, redactor i guionista de TV3.

"La cavalcada de les emocions" és com anomena l'Agrupació Cultural del Bages la cavalcada del 2018, per les emocions que fan vibrar els manresans quan es compleixen els desitjos i la il·lusió que se sent amb l'arribada de Ses Majestats a Manresa. L'arribada dels Reis d'Orient a la capital del Bages i el recorregut per la ciutat, l'explicaran Laia Servera, editora i presentadora del programa "Info K", l'informatiu del canal Super3, i Manu Alonso, redactor i guionista de TV3. La transmissió de la cavalcada està produïda per l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3.

Un total de disset carrosses recorreran la ciutat de Manresa i seran els tabalers de Xàldiga els encarregats d'obrir la cavalcada amb un esclat de so i de llum. Nombroses entitats de la ciutat de Manresa s'involucren en l'organització de la cavalcada, i més de 700 voluntaris, que formen part del teixit associatiu de la ciutat, hi participen.

L'itinerari de la cavalcada té dues parts diferenciades. El primer recorregut, a sobre de les carrosses, comença a la muralla de Sant Francesc i continua per l'eix comercial de la ciutat. Al segon recorregut, Ses Majestats i el príncep Assuan (el carter reial) s'endinsen a peu pel barri antic fins a arribar a la plaça Major. En aquest tram interactuen, a peu de carrer, amb petits i grans, i aconsegueixen, gràcies a la proximitat amb la gent, el punt àlgid de la cavalcada.

Per acabar, Ses Majestats els Reis d'Orient seran rebuts al balcó de l'Ajuntament per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que els entregarà la clau de la ciutat, i el rei ros adreçarà unes paraules als manresans.

 

ARXIVAT A:
Programació de Nadal
Anar al contingut