Líders març 2021 (44 mesos consecutius)
La televisió més vista amb una quota del 14,7%

TV3 torna a liderar el març, rècord històric de lideratge ininterromput d'una cadena

TV3 encadena el rècord de 44 mesos consecutius sent líder, en un mes de març en què 9 dels 15 programes més vistos són de la cadena. Destaquen les diferents edicions del "Telenotícies", "Polònia" i "Crims"

TV3 ha tornat a acabar el mes com a líder d'audiència, i ja són 44 mesos consecutius, el rècord històric de lideratge ininterromput d'una cadena a Catalunya. Aquest mes de març, TV3 ha aconseguit una quota del 14,7%.

A més de continuar liderant tant la franja del "day time" com la del "prime time", hem situat 9 dels programes al rànquing mensual dels 15 més vistos. De nou els telenotícies es mantenen líders en totes les edicions i encapçalen el rànquing dels programes més vistos, amb el "Telenotícies vespre" com a edició dels informatius al capdavant.

 

Bons resultats dels informatius, l'entreteniment i la ficció

Entre els programes més vistos, a banda dels telenotícies, hi ha espais de totes les temàtiques de la programació de TV3.

El "Polònia" del dia 18 de març dedicat a un any de la Covid, amb una quota del 24,3%, ha estat el quart més vist del mes, "Crims" del dia 1 de març, dedicat al crim del carrer Santaló de Barcelona va ser desè, amb una quota del 19,6%.

L'"Està passant" del dia 8 se situa en 12è lloc, i destaca el "30 minuts" del recent 28 de març, amb el reportatge "Negar la pandèmia" situant-se en el 13è lloc del rànquing. El programa "Cuines", amb la recepta hamburguesa de llenties ocupa aquest mes el 15è lloc i un 25,5% de quota.

 

Audiències digitals

Al març, TV3 ha tingut més de 12 milions de reproduccions de vídeo. "Crims" ha estat el programa amb més audiència digital a la carta del mes, amb 164.000 usuaris únics i 671.000 reproduccions.

El vídeo més vist del mes ha estat el capítol "Ca n'Amat" del programa "Crims" amb més de 110.000 reproduccions. I, de fet, els quatre vídeos més vistos del mes són de "Crims".

La sèrie "Com si fos ahir" ha tingut més d'1 milió de reproduccions de vídeo a la carta i ha estat el programa amb més reproduccions del març. El programa "Mic" ha registrat més de 500.000 reproduccions de vídeo, i és el tercer programa de TV3 amb més reproduccions.

 

 

 

Anar al contingut