Imatges de "Joc de cartes estiu", "Canvi de xip", "22 de juliol" i "El Paradís de les Senyores"
Imatges de "Joc de cartes estiu", "Canvi de xip", "22 de juliol" i "El Paradís de les Senyores"
Audiències

TV3 tanca la temporada líder en TDT i digital

TV3 acaba líder de la temporada amb una quota del 14,5%. A més, encadena 50 mesos consecutius sent líders a internet i és el millor mes de juliol de la història en audiències digitals. Aquest mes han destacat les estrenes de "Joc de cartes", "Canvi de xip", "22 de juliol" i "El paradís de les senyores"

TV3 ha estat la cadena líder de la temporada, amb una quota del 14,5%. I, pel que fa a les audiències digitals, ja encadena 50 mesos consecutius com a líder, segons Comscore, amb una mitjana de 2,9 milions d'usuaris únics a Espanya.

Les reproduccions de vídeo en directe i a la carta superen els 121 milions. El "Com si fos ahir" té gairebé 11 milions de reproduccions, i el "Mic", més de 3 milions. Pel que fa als 10 vídeos més vistos, tots són capítols de "Crims", que ha tingut més de 2,5 milions de reproduccions, el doble que la temporada anterior. Després hi ha el documental "Balandrau, infern glaçat" i l'esport de La Marató.

 

Audiències del juliol

TV3 acaba el juliol com la segona cadena més vista, segons dades de Kantar. Aquest juliol, TV3 ha aconseguit una quota del 12,7% i ha tingut una audiència acumulada de 4.589.000 espectadors.

Un mes més, els telenotícies es mantenen líders en totes les edicions, i han destacat les estrenes de "Joc de cartes", "Canvi de xip", "22 de juliol" i "El paradís de les senyores".

 

Bons resultats de les estrenes d'estiu

Entre els programes més vistos, a banda dels telenotícies, hi ha espais de totes les temàtiques de la programació de TV3: entreteniment, sèries i documentals.

El "30 minuts" del dia 18 de juliol, amb "Anatomia de Vox", va ocupar l'onzè lloc, amb 408.000 espectadors, una quota del 18,7% i el "Cuines" del dia 12, en què Gessamí Caramés va preparar una vichyssoise fresca, va ser dotzè, amb una quota del 23,9% i 379.000 espectadors.

El "Polònia" especial pandèmia, del 8 de juliol, va ser el catorzè més vist del mes i, tot seguit se situa "Moebius", la sèrie dels dilluns al prime time, que el 12 de juliol va fer una quota del 16,5% i 371.000 espectadors. A més, ha tancat la temporada amb una quota mitjana del 15,3% i 371.000 espectadors.

Pel que fa a les estrenes, han destacat: "Joc de cartes estiu", en què Marc Ribas buscava el millor restaurant de cuina marinera de la Barceloneta i que va liderar la franja; la sèrie "22 de juliol", amb el capítol més vist emès el dia 19, amb una quota del 13,1% i 253.000 espectadors; "El paradís de les senyores", la sèrie de la sobretaula, que també ha tornat amb molt bons resultats i que va tenir el capítol més vist fins ara el dia 27. I pel que fa a "Canvi de xip", el més vist es va emetre el dia 14, amb 278.000 espectadors i un 13,1% de quota.

Destaquen també amb molt bons resultats: La cantada d'havaneres, el documental "Pere Aragonès, el president més jove", "Com si fos ahir", que aquest juliol ha continuat l'evolució positiva i situa el capítol del dia 2 en el 24è lloc del rànquing, i també la transmissió del partit de pretemporada entre el Barça i l'Stuttgart, el primer de l'stage blaugrana a Alemanya, amb una quota del 19,9%, 273.000 espectadors i líder de la franja.

 

Juliol de rècords a les audiències digitals

TV3 ha tingut 9,8 milions de reproduccions de vídeo, la dada més alta registrada en un mes de juliol, i un 24% més que el mateix mes de l'any 2020. "Com si fos ahir" ha estat el programa amb més audiència digital a la carta, amb més de 131.000 usuaris únics i més d'un milió de reproduccions. Els 12 vídeos més vistos del mes a la carta han estat de la sèrie de la sobretaula.

I el programa més vist en directe va ser la final de la Copa Amèrica de futbol, entre el Brasil i l'Argentina, amb 84.000 usuaris únics. També va ser la segona emissió més vista de la temporada, només superada per l'especial eleccions 14F.

El portal de la CCMA va tenir 4,3 milions d'usuaris únics, un 14% més que el juliol passat, i supera per primera vegada en un mes de juliol els 4 milions.

Anar al contingut