Dissabte, a partir de les 06.00, al 33

Donem veu a una nova generació amb "24H Europe - The next generation"

Simultàniament amb altres cadenes europees, el 33 emetrà durant 24 hores un programa que mostra com és un dia a Europa vist pels joves que en són el futur. Un programa de mons i contradiccions paral·leles, un document contemporani.

El programa, de 24 hores, s'emetrà pel 33 (de dissabte a les 6, fins a les 6 del dia següent), simultàniament amb altres cadenes europees com ARTE, l'alemanya BR o la finesa YLE.

El projecte, on intervenen 25 països, tracta sobre un dia a l'univers que anomenem Europa, explicat a través dels ulls de joves de 15 a 30 anys. Aquesta iniciativa, que s'emmarca en el Dia d'Europa, també es podrà seguir al web de TV3, que tindrà un canal exclusiu digital 24 hores, i, a més, també tindrà presència als canals de TV3 a YouTube i xarxes socials.

El programa consta de 24 capítols d'una hora que donen veu a 66 joves europeus, dos d'ells catalans, i s'emetrà simultàniament per diferents televisions prestigioses com la cadena pública cultural europea ARTE, la televisió educativa alemanya BR alpha, el canal públic generalista alemany dels estats de Berlín i Brandenburg RBB, el canal públic de la televisió belga francòfona RTBF, el canal públic generalista alemany dels estats de Renània i Baden-Wurtenberg SWR i el canal de televisió públic finès YLE.

A "24h Europe - The next generation" diferents estudiants, empresaris, ciutadans, migrants, pagesos, solidaris, voluntaris, obrers, hipsters, entre d'altres, ens porten al seu món, comparteixen la seva vida quotidiana, els seus somnis i realitats.

Avui dia, que la societat està actualitzant el seu sistema operatiu, que la informació és el nou patró or i el tractament de dades és la nova indústria pesada, el 33 ofereix una expedició pel continent europeu amb les persones que són el seu futur.

De manera excepcional, durant el matí de dissabte 4 alguns continguts infantils del canal Super3 s'emetran per TV3.

Anar al contingut