"El foraster", Bruno Oro, Agnès Busquets, l'app del Super3 i "Economia en colors"
"El foraster", Bruno Oro, Agnès Busquets, l'app del Super3 i "Economia en colors"

TV3 obté cinc guardons en la 21a edició dels premis Zapping

Els actors de "Polònia" Bruno Oro i Agnès Busquets, el programa "El foraster", l'app del Super3 i l'espai "Economia en colors" han estat guardonats a la 21a edició dels premis Zapping

Els premis Zapping, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), s'han lliurat aquest dijous a la nit durant una gala celebrada al CaixaForum de Barcelona.

"El foraster" ha estat el guanyador en la categoria de programa d'entreteniment/concurs, en què competia amb "El club de la comedia", de La Sexta, i "El hormiguero", d'Antena 3. El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Brutal Media.

Els actors del programa de sàtira política de TV3, "Polònia", Bruno Oro i Agnès Busquets han estat els guanyadors en les categories d'actor i actriu, respectivament. Bruno Oro competia amb José Mota ("José Mota presenta", de TVE) i Álvaro Cervantes ("Carlos, rey emperador", de TVE). Agnès Busquets s'enfrontava amb Ana Morgade ("Olmos y robles", de TVE) i María León ("Allí abajo", d'Antena 3). "Polònia" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta.

En l'apartat de millor iniciativa a internet o app, s'ha endut el Premi Zapping l'app del Super3, que s'enfrontava amb les pàgines web www.familiadigital.es i www.boolino.es.

A més, el programa "Economia en colors" ha rebut un dels premis nominals dels XXI premis Zapping, el Premi de la junta directiva de TAC, per la seva divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica. "Economia en colors" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

Els premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat i no a l'audiència. És un jurat integrat per referents de la cultura i la comunicació qui emet el veredicte en cada categoria.

Anar al contingut