Mòdul recomanacions
Estrena

TV3 estrena un servei de recomanacions personalitzades de sèries i programes basat en les preferències dels usuaris

A partir de dilluns, 19 de març, els usuaris que naveguin per la web de TV3 trobaran suggeriments de programes i sèries afins als seus gustos. Les recomanacions es basen en patrons de consum col·laboratiu, és a dir, en els continguts que prèviament hagin vist ells mateixos, així com en els continguts que hagin consumit a les plataformes digitals de TV3 altres espectadors amb gustos similars.

Amb aquest nou servei, els usuaris de TV3 trobaran més fàcilment els programes i sèries que més els agraden i en descobriran de nous, perquè els suggeriments estaran basats en un algoritme d'intel·ligència artificial que podrà predir els interessos particulars de cadascú.

Per gaudir d'aquest servei, els usuaris hauran d'estar registrats al portal de la CCMA. D'aquesta manera, podran tenir recomanacions personalitzades en qualsevol dels seus dispositius, ja sigui des d'un ordinador, mòbil o tauleta.

De moment, el servei està disponible des de la web de TV3. Properament, està previst estrenar-lo també a l'aplicació mòbil de TV3 i a les televisions connectades, ja sigui al servei d'Hbbtv de TV3 com a les aplicacions de SmartTV.

 

http://www.tv3.cat/recomanacions-personalitzades/

 

 

 

Anar al contingut