"Com si fos ahir" i "Polònia" tornaran al novembre
La data podria avançar-se si millora la previsió d'ingressos

TV3 confirma el retorn de "Polònia" i "Com si fos ahir" la primera setmana de novembre

La caiguda dels ingressos per publicitat ha condicionat, entre altres projectes, la data de recuperació d'aquests programes l'últim trimestre del 2020

TV3 confirma que recuperarà les emissions de nous capítols del programa "Polònia" i de la sèrie diària "Com si fos ahir", al novembre, per formar part de l'oferta de continguts de la nova temporada de la pròxima tardor.

La caiguda dràstica dels ingressos publicitaris a causa de la crisi per la Covid-19 va obligar a revisar totes les partides de despesa en producció audiovisual a la CCMA, per afrontar una previsió de tancament amb 15 milions d'euros menys per aquest concepte. En aquesta revisió, van quedar afectades nombroses produccions i projectes d'inversió, entre els quals, el programa "Polònia" i la telenovel·la "Com si fos ahir".

Això no obstant, amb la voluntat expressa de recuperar aquests dos programes emblemàtics a la nova programació, TV3 ha compromès la recuperació de l'emissió tant de "Polònia" com de "Com si fos ahir", com a molt tard, a partir de la primera setmana de novembre del 2020. La data, però, es manté oberta i podria avançar-se sempre que millori la previsió d'ingressos a la CCMA.

Anar al contingut