Portal de continguts a demanda pioner a l'Estat

TV3 a la carta, guardó honorífic als Premis Cactus

El servei, que aquest 2019 compleix 15 anys, va ser pioner en un moment que encara no existia Youtube.

Aquest dijous, en una gala al Teatre Municipal de Girona, s'han entregat els Premis Cactus, en què TV3 a la carta ha rebut el Cactus honorífic com a portal de continguts a demanda pioner a l'Estat en el sector audiovisual, creat en un moment en què encara no existia Youtube i que aquest 2019 compleix 15 anys. Avui, el servei a la carta de TV3 és un dels puntals del servei públic audiovisual de Televisió de Catalunya a la xarxa, amb un consum de 7 milions de reproduccions de vídeo mensuals. 

La sèrie "PoliAmor" de TV3, la primera ficció en directe a través d'Instagram Live que es va estrenar al perfil de TV3 el mes de novembre passat, estava nominada en la categoria de "Millor Innovació de Producte". 

Els Premis Cactus, organitzats per les associacions Club de Màrqueting i Vendes de Girona i Digitals Girona, i que guardonen projectes de comunicació, màrqueting i tecnologia, arriben a la seva cinquena edició, amb un trajecte consolidat i obrint per primera vegada inscripcions a la Catalunya Nord.

Anar al contingut