"Un dia perfecte per volar", de Marc Recha, amb Sergi López
"Un dia perfecte per volar", de Marc Recha, amb Sergi López
Cinema amb participació de TV3

"Truman", "Un dia perfecte per volar" i "El rey de la Habana", al Donostia Zinemaldia 2015

Tres produccions amb la col·laboració de Televisió de Catalunya han estat escollides a la secció oficial de la 63a edició del Festival de Sant Sebastià

La 63 edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que es farà del 18 al 26 de setembre a la ciutat de Sant Sebastià, ha escollit tres produccions amb la col·laboració de TVC per participar en la secció oficial del festival.

"Truman" és l'últim llargmetratge de Cesc Gay, protagonitzat per Javier Cámara i Ricardo Darín. La pel·lícula tracta sobre Julián que rep una visita inesperada del seu amic Tomás, que viu al Canadà. Els dos amics i Truman, el seu gos fidel, compartiran al llarg de quatre intensos dies, moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que travessa Julián. És una producció d'Imposible Films, Truman Films AIE, BD Cine (Argentina), K&S Films (Argentina) i Telefe (Argentina), amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal + i TVE.

"Un dia perfecte per volar" es tracta d'una pel·lícula rodada l'estiu passat, amb el mateix Marc Recha, el seu fill Roc i Sergi López. El film es situa al massís del Garraf. En aquest paratge solitari a prop de la costa, en Roc, un nen d'uns 10 anys, fa volar un estel mentre espera que arribi el seu pare. Però el pare no apareix i l'estel condueix el nen fins a un paisatge on hi ha un gegant que sempre té gana. És una producció de Batabat amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE, i el suport de l'ICEC.

"El rey de la Habana", dirigida per Agustí Villaronga, està basat en el llibre homònim de Pedro Juan Gutiérrez. Descriu la gent pobra, els "sense veu", que van viure a Cuba durant l'anomenat "període especial" a la dècada dels 90. Reinaldo, un adolescent sense escrúpols, torna als barris pobres de l'Havana. Viu en la pobresa més absoluta, lligat sentimentalment a dues dones veïnes. Però els sentiments no tenen cabuda en temps de misèria, quan tot al teu voltant s'ensorra i t'has d'espavilar com puguis per sobreviure. És una coproducció de Pandora Cinema i Esencia Films (República Dominicana), amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal + i TVE i el suport d'Ibermedia, l'ICEC i l'ICAA.

Anar al contingut