Una imatge del programa "Residències: reflexions sobre l'espai"
Una imatge del programa "Residències: reflexions sobre l'espai"
Dissabte, a les 21.50, al 33

"Tria33 extra" estrena "Residències: reflexions sobre l'espai"

"Tria33 extra" ens endinsa en el món de les residències d'artistes

Dissabte, a les 21.50, s'ofereix una nova edició del "Tria33 extra". En aquesta ocasió amb el capítol "Residències: reflexions sobre l'espai", on visitem els tallers de molts artistes del segle XXI que estan situats en residències.

Com condiciona l'obra de l'artista l'espai on treballa? Més enllà del lloc físic, en quina mesura l'influencia l'entorn humà? I les eines o la tecnologia que té a l'abast? I el paisatge que veu a través de la finestra?

No són poques les obres que representen el taller de l'artista al llarg de la història de l'art: de Velázquez a Nauman, passant per Courbet, Picasso i Brancusi. D'una manera més subtil, però, també es reflecteix en la llum, els colors o la temàtica de moltes altres peces.  

El "Tria33 extra", "Residències: reflexions sobre l'espai" , proposa explorar aquestes reflexions a través d'un passeig pels tallers de molts dels artistes del segle XXI, les residències.

Aquests nous espais responen a les necessitats de sempre i a altres de noves i variades. Per això anirem a Piramidón, que ofereix grans espais a pintors consagrats; a Hangar, on les sinergies entre artistes obren el ventall de possibilitats; a Konvent, el més alternatiu de tots, i al CAN de Farrera, un paradís d'alta muntanya aïllat de la rutina diària.

"Residències: reflexions sobre l'espai" és una producció del Tria33 i de l'àrea de Culturals de TV3 amb la col·laboració de Goroka.

Anar al contingut