• Tria musical concerts a l'estiu a Barcelona: Masimas Festival, Brunch in the Park, DGTL, la Pedrera, Arts d'Estiu i Jardins Terramar
  Veure vídeo

  Tria musical concerts a l'estiu a Barcelona: Masimas Festival, Brunch in the Park, DGTL, la Pedrera, Arts d'Estiu i Jardins Terramar

  Els concerts no tanquen per vacances a la capital.
  Tant si sou barcelonins que us toca quedar-vos a casa durant l'estiu, com si sou de fora i a
  profiteu l'agost per visitar la ciutat, quan no està col·lapsada pel trànsit, us fem recomanacions de concerts i festivals que es fan a Barcelona aquestes setmanes.
  Programacions com el Mas i Mas Festival, Brunch - In The Park, DGTL o Les nits d'estiu a la Pedrera, que van des del jazz fins a la clàssica, el soul o l'electrònica, i dels que fem la Tria Musical de la setmana.
  Jofre Font, també, repassa els cartells de dos festivals més que es celebren ben a prop de la ciutat, L'Arts d'estiu de Pineda de Mar i el Jardins Terramar de Sitges.

  Els concerts no tanquen per vacances a la capital. Tant si sou barcelonins que us toca quedar-vos a casa durant l'estiu, com si sou de fora i aprofiteu l'agost per visitar la ciutat, quan no està col·lapsada pel trànsit, us fem recomanacions de concerts i festivals que es fan a Barcelona aquestes setmanes. Programacions com el Mas i Mas Festival, Brunch - In The Park, DGTL o Les nits d'estiu a la Pedrera, que van des del jazz fins a la clàssica, el soul o l'electrònica, i dels que fem la Tria Musical de la setmana. Jofre Font, també, repassa els cartells de dos festivals més que es celebren ben a prop de la ciutat, L'Arts d'estiu de Pineda de Mar i el Jardins Terramar de Sitges.

 • Tria musical clàssica: festivals de Torroella de Montgrí, de Música Pau Casals, de Sant Pere de Rodes, Nits de Clàssica de Girona, la Schubertíada, el Bachcelona i FEMAP
  Veure vídeo

  Tria musical clàssica: festivals de Torroella de Montgrí, de Música Pau Casals, de Sant Pere de Rodes, Nits de Clàssica de Girona, la Schubertíada, el Bachcelona i FEMAP

  A l'estiu un bon refugi per fugir de la calor són les esglésies, espais amb una sonoritat i una quietud que, també, són ideals per convertir-se en escenaris on interpretar en directe música antiga i clàssica.
  En Jofre Font obre les portes d'aquests santuaris per oferir-nos una tria musical amb alguna de les principals cites estivals que tenim repartides pel país durant aquests mesos.
  El FEMAP, el Festival de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional de Música Pau Casals, la Schubertíada, el Bachcelona, el Festival de Música de Sant Pere de Rodes i Les Nits de Clàssica de Girona.
  De tots aquests programes ens fa la seva selecció de diferents intèrprets que ens visitaran.

  A l'estiu un bon refugi per fugir de la calor són les esglésies, espais amb una sonoritat i una quietud que, també, són ideals per convertir-se en escenaris on interpretar en directe música antiga i clàssica. En Jofre Font obre les portes d'aquests santuaris per oferir-nos una tria musical amb alguna de les principals cites estivals que tenim repartides pel país durant aquests mesos. El FEMAP, el Festival de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional de Música Pau Casals, la Schubertíada, el Bachcelona, el Festival de Música de Sant Pere de Rodes i Les Nits de Clàssica de Girona. De tots aquests programes ens fa la seva selecció de diferents intèrprets que ens visitaran.

 • Tria musicals dels festivals de la Costa Brava: Cap Roig, Porta Ferrada, Interludi, Portalblau, Cadaqués o Nits de Marimurtra
  Veure vídeo

  Tria musicals dels festivals de la Costa Brava: Cap Roig, Porta Ferrada, Interludi, Portalblau, Cadaqués o Nits de Marimurtra

  A l'estiu, l'activitat musical es trasllada ran de mar al llarg de Costa Brava gràcies als festivals.
  Jofre Font es trasllada on comença aquest tram de costa per recomanar-nos les perles de cites com els Festivals de Cap Roig, Porta Ferrada, Interludi de Calonge, Portalblau, de Cadaqués o Nits de Marimurtra.
  Aquestes programacions portaran durant els mesos de juliol i agost artistes com Norah Jones, Ben Harper, Jamie Cullum, Toquinho amb Maria Creuza, Pavvla, Rachid Taha, Gregory Porter i Quimi Portet.

  A l'estiu, l'activitat musical es trasllada ran de mar al llarg de Costa Brava gràcies als festivals. Jofre Font es trasllada on comença aquest tram de costa per recomanar-nos les perles de cites com els Festivals de Cap Roig, Porta Ferrada, Interludi de Calonge, Portalblau, de Cadaqués o Nits de Marimurtra. Aquestes programacions portaran durant els mesos de juliol i agost artistes com Norah Jones, Ben Harper, Jamie Cullum, Toquinho amb Maria Creuza, Pavvla, Rachid Taha, Gregory Porter i Quimi Portet.

 • Tria musical del Festival Cruïlla Barcelona 2017
  Veure vídeo

  Tria musical del Festival Cruïlla Barcelona 2017

  La tria musical de la setmana, la dediquem al Cruïlla que es fa aquest cap de setmana a Barcelona.
  El festival ja forma part del podi de les gra
  ns cites de festivals de la ciutat.
  En Jofre Font es mira el seu escenari, el Parc del Fòrum, des de les alçades, des de gratacels que l'envolten, per fer-nos recomanacions del cartell d'aquest any. Des de Pet Shop Boys, fins a Two Door Cinema Club, Ryan Adams, Yossou N'Dour, Die Antwoord, Residente, Kase.O, Benjamin Clementine o Dorian Wood.

  La tria musical de la setmana, la dediquem al Cruïlla que es fa aquest cap de setmana a Barcelona. El festival ja forma part del podi de les grans cites de festivals de la ciutat. En Jofre Font es mira el seu escenari, el Parc del Fòrum, des de les alçades, des de gratacels que l'envolten, per fer-nos recomanacions del cartell d'aquest any. Des de Pet Shop Boys, fins a Two Door Cinema Club, Ryan Adams, Yossou N'Dour, Die Antwoord, Residente, Kase.O, Benjamin Clementine o Dorian Wood.

 • Tria Musical del Vida Festival 2017
  Veure vídeo

  Tria Musical del Vida Festival 2017

  Aquesta setmana arriba una nova edició del Festival Vida de Vilanova i Geltrú i en Jofre Font recorre els principals atractius de la capital del Garraf, mentre desgrana el cartell d'una cita que en un temps rècord ha aconseguit atraure importants noms internacionals com els que portarà enguany: The Flaming Lips, Fleet Foxes o Phoenix.
  El nostre presentador es passeja per llocs com el Museu del Ferrocarril, el Museu Romàntic Can Papiol o la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i alhora es fixa en altres artistes que passaran aquest cap de setmana per la ciutat, com Rosalía, Senior, Warpaint, Erol Alkan, John Talabot o Jagwar Ma.

  Aquesta setmana arriba una nova edició del Festival Vida de Vilanova i Geltrú i en Jofre Font recorre els principals atractius de la capital del Garraf, mentre desgrana el cartell d'una cita que en un temps rècord ha aconseguit atraure importants noms internacionals com els que portarà enguany: The Flaming Lips, Fleet Foxes o Phoenix. El nostre presentador es passeja per llocs com el Museu del Ferrocarril, el Museu Romàntic Can Papiol o la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i alhora es fixa en altres artistes que passaran aquest cap de setmana per la ciutat, com Rosalía, Senior, Warpaint, Erol Alkan, John Talabot o Jagwar Ma.

 • Tria Musical del festival Grec 2017
  Veure vídeo

  Tria Musical del festival Grec 2017

  La Tria Musical d'aquesta setmana la dediquem a la programació del Festival Grec.
  En Jofre Font puja fins al barri veí del Teatre Grec, la Sata
  lia, per fer-nos una selecció de l'oferta musical del festival.
  Ens en destaca noms com Mayte Martín, Vinicio Capossela, Jordi Savall, Fermín Muguruza o Maria Gadú. Mentre desgrana els ritmes que sonaran aquest juliol a Barcelona, ens descobreix un dels barris més petits, tranquils i desconeguts de la ciutat.

  La Tria Musical d'aquesta setmana la dediquem a la programació del Festival Grec. En Jofre Font puja fins al barri veí del Teatre Grec, la Satalia, per fer-nos una selecció de l'oferta musical del festival. Ens en destaca noms com Mayte Martín, Vinicio Capossela, Jordi Savall, Fermín Muguruza o Maria Gadú. Mentre desgrana els ritmes que sonaran aquest juliol a Barcelona, ens descobreix un dels barris més petits, tranquils i desconeguts de la ciutat.

 • David Carabén: "Arriba un moment que veus com va tot"
  Veure vídeo

  David Carabén: "Arriba un moment que veus com va tot"

  Mishima actuarà al Teatre Grec de Barcelona per presentar el seu vuitè disc d'estudi: "Ara i res". Recuperem la xerrada que fa unes setmanes vam mantenir amb en David Carabén, Xavi Caparrós i Alfons Serra al barri de les Corts de Barcelona. Ens parlen dels canvis que esdevenen amb l'edat, de la nit i de la poesia.

  Mishima actuarà al Teatre Grec de Barcelona per presentar el seu vuitè disc d'estudi: "Ara i res". Recuperem la xerrada que fa unes setmanes vam mantenir amb en David Carabén, Xavi Caparrós i Alfons Serra al barri de les Corts de Barcelona. Ens parlen dels canvis que esdevenen amb l'edat, de la nit i de la poesia.

 • El compromís de Txarango i Zoo
  Veure vídeo

  El compromís de Txarango i Zoo

  En Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música, un pop festiu i global i un hip hop combatiu i d'arrel valenciana que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar.
  Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, els quals asseiem una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clownia.

  En Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música, un pop festiu i global i un hip hop combatiu i d'arrel valenciana que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar. Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, els quals asseiem una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clownia.

 • 35 minuts de conversa entre l'Alguer Miquel de Txarango i el Panxo de Zoo
  Veure vídeo

  35 minuts de conversa entre l'Alguer Miquel de Txarango i el Panxo de Zoo

  El Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música, un pop festiu i global i un hip-hop combatiu i d'arrel valenciana, que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar.
  Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, als quals fem seure una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clownia.

  El Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música, un pop festiu i global i un hip-hop combatiu i d'arrel valenciana, que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar. Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, als quals fem seure una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clownia.

 • Tria musical dels festivals Aphònica, Sons Solers, Maldaltura, l'Era, Anòlia, Festus i Pingüí
  Veure vídeo

  Tria musical dels festivals Aphònica, Sons Solers, Maldaltura, l'Era, Anòlia, Festus i Pingüí

  Jofre Font puja a una autocaravana per anar a fer una "Tria musical" de festivals d'estiu que tenim repartits pel país, com l'Aphònica de Banyoles, el Sons Solers de Sant Pere de Ribes, el Maldaltura de Llessuí, l'Era de Llagostera, l'Anòlia d'Igualada, el Festus de Torelló i el Pingüí de Flix.

  Jofre Font puja a una autocaravana per anar a fer una "Tria musical" de festivals d'estiu que tenim repartits pel país, com l'Aphònica de Banyoles, el Sons Solers de Sant Pere de Ribes, el Maldaltura de Llessuí, l'Era de Llagostera, l'Anòlia d'Igualada, el Festus de Torelló i el Pingüí de Flix.

 • Festival Rock Fest 2017
  Veure vídeo

  Festival Rock Fest 2017

  El Festival Rock Fest portarà a Santa Coloma de Gramenet Aerosmith, Alice Cooper, Deep Purple, Rosendo i Soziedad Alkoholika.

  El Festival Rock Fest portarà a Santa Coloma de Gramenet Aerosmith, Alice Cooper, Deep Purple, Rosendo i Soziedad Alkoholika.

 • Sónar 2017: un món de mons
  Veure vídeo

  Sónar 2017: un món de mons

  Del 15 al 17 de juny se celebra, a Barcelona, el Sónar, un festival que ofereix una infinitat de recorreguts. Bad Gyal, DJ Ches, Carlos Bayona i Diego Armando, quatre artistes locals molt diversos que actuen aquest any al festival, ens presenten els seus projectes i ens expliquen què no es perdran del Sónar 2017.

  Del 15 al 17 de juny se celebra, a Barcelona, el Sónar, un festival que ofereix una infinitat de recorreguts. Bad Gyal, DJ Ches, Carlos Bayona i Diego Armando, quatre artistes locals molt diversos que actuen aquest any al festival, ens presenten els seus projectes i ens expliquen què no es perdran del Sónar 2017.

 • Tria musical del festival Sónar 2017
  Veure vídeo

  Tria musical del festival Sónar 2017

  Des de l'aeroport, la porta d'entrada de molts artistes i assistents del Sónar, en Jofre Font ens fa la seva tria musical del cartell 2017.
  Enmig d'avions, maletes i xòfers que venen a recollir els vips, ens recomana les actuacions de gent com Soulwax, Cerrone, Justice, DJ Shadow, Anderson.Paak, Fat Freddy's Drop, Juana Molina, Arca o qui inaugurarà el festival, Björk.
  Ritmes per a tots els gustos.

  Des de l'aeroport, la porta d'entrada de molts artistes i assistents del Sónar, en Jofre Font ens fa la seva tria musical del cartell 2017. Enmig d'avions, maletes i xòfers que venen a recollir els vips, ens recomana les actuacions de gent com Soulwax, Cerrone, Justice, DJ Shadow, Anderson.Paak, Fat Freddy's Drop, Juana Molina, Arca o qui inaugurarà el festival, Björk. Ritmes per a tots els gustos.

 • Entrevista a Hèctor Parra, compositor Premi Nacional de Cultura
  Veure vídeo

  Entrevista a Hèctor Parra, compositor Premi Nacional de Cultura

  A la sèrie entrevistes als guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura, avui parlem amb un dels guardonats en l'apartat musical. Es tracta d'Hèctor Parra, un dels nostres compositors contemporanis més internacionals. Fa 15 que viu i treballa a París, des d'on rep tot tipus d'encàrrecs. Entre els últims, destaquen diferents òperes, dues d'elles amb la direcció de Calixto Bieito.
  Jofre Font conversa amb el músic des de L'Auditori de Barcelona, del qual Parra és el compositor resident.

  A la sèrie entrevistes als guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura, avui parlem amb un dels guardonats en l'apartat musical. Es tracta d'Hèctor Parra, un dels nostres compositors contemporanis més internacionals. Fa 15 que viu i treballa a París, des d'on rep tot tipus d'encàrrecs. Entre els últims, destaquen diferents òperes, dues d'elles amb la direcció de Calixto Bieito. Jofre Font conversa amb el músic des de L'Auditori de Barcelona, del qual Parra és el compositor resident.

 • 50 minuts amb Hèctor Parra, compositor Premi Nacional de Cultura
  Veure vídeo

  50 minuts amb Hèctor Parra, compositor Premi Nacional de Cultura

  La gravació de l'entrevista sencera amb el compositor Hèctor Parra, Premi Nacional de Cultura.

  La gravació de l'entrevista sencera amb el compositor Hèctor Parra, Premi Nacional de Cultura.

Anar al contingut