• Tria personal d'Anna Guitart: BCNegra
  Veure vídeo

  Tria personal d'Anna Guitart: BCNegra

  Com cada any, al gener, Barcelona s'omple de crims amb el festival de novel·la negra BCNegra. Anna Guitart repassa la programació d'enguany, que acull noms de reconegut prestigi, tant en l'àmbit internacional com en el català.

 • Paco Camarassa: "En la novel·la negra l'autor ha d'ensenyar la seva ànima, t'ha de fer vibrar"
  Veure vídeo

  Paco Camarassa: "En la novel·la negra l'autor ha d'ensenyar la seva ànima, t'ha de fer vibrar"

  Paco Camarassa va ser, durant molts anys, el llibreter que ens descobria els crims més apassionants de la literatura des de la desapareguda llibreria Negra y Criminal, a la Barceloneta. També és comissari del festival BCNegra, i acaba de publicar un llibre on repassa les seves lectures de novel·la negra: "Sangre en los estantes". Anna Guitart l'entrevista a "Tria33".

 • Sebastià Bennasar i la cinquena edició del Tiana Negra
  Veure vídeo

  Sebastià Bennasar i la cinquena edició del Tiana Negra

  L'escriptor Sebastià Bennasar ens presenta una nova edició del festival de novel·la negra Tiana Negra, que enguany arriba a la cinquena edició amb un convidat de luxe, Andreu Martín, el degà de la novel·la negra catalana. A més, comptarà amb taules rodones i presentacions de les últimes novetats del gènere.

 • Algunes pistes sobre la nova edició de la BCNegra i conversa amb el llibreter Paco Camarasa.
  Veure vídeo

  Algunes pistes sobre la nova edició de la BCNegra i conversa amb el llibreter Paco Camarasa.

  Els dimecres, literatura al TRIA33. Anna Guitart ens dóna algunes pistes sobre la nova edició de la BCNegra, que se celebra del 26 de gener al 4 de febrer, amb una programació molt àmplia. I tot seguit, entrevista Paco Camarasa, que va ser llibreter i propietari de la tristament desapareguda "Negra y Criminal". També és el comissari de la BCNegra, i un divulgador extraordinari del gènere. Ho demostra a "Sangre en los estantes", una mena de manual, ordenat alfabèticament, sobre el genère que ell anomena negre-criminal.

 • 20 minuts amb David Vann
  Veure vídeo

  20 minuts amb David Vann

  Conversa de vint minuts entre Anna Guitart i l'escriptor nord-americà David Vann, que presenta la seva darrera novel·la, "L'aquari". En aquest darrer llibre, Vann perfila una història que, per primera vegada en la seva carrera, fuig del drama: la relació tendra entre una nena i un avi que es troben en un aquari, on trobaran l'amor i el perdó.

 • Llibres: el que vindrà el 2017
  Veure vídeo

  Llibres: el que vindrà el 2017

  Quines novetats literàries ens oferirà el 2017? Anna Guitart visita un endeví ben especial, en Xavi Vidal, de la llibreria Nollegiu, que amb l'ajuda del tarot li explicarà què podem esperar d'aquest nou any.

 • Josep Maria Argemí presenta "El somni de William Blake"
  Veure vídeo

  Josep Maria Argemí presenta "El somni de William Blake"

  Josep Maria Argemí acaba de publicar "El somni de William Blake", un recull de relats dedicats a la imaginació en la seva màxima expressió, i que pren personatges reals i de ficció per convertir-los en protagonistes d'històries meravelloses.