• Relacions de parella i els objectes al teatre
  Veure vídeo

  Relacions de parella i els objectes al teatre

  El dilluns és el dia dedicat a les arts escèniques.

  La tria personal de Peté Soler ens proposa tres obres de teatre amb les relacions de
  parella com a conflicte central. La primera, "Diumenge", de Joan Brossa, que es pot veure a La Seca Espai Brossa fins el 21 de maig en versió d'Hermann Bonnín. De Ramon Madaula podrem veure "Ignots" al Maldà, a partir del 26 d'abril. I finalment una comèdia clàssica: "Vides privades", de Noel Coward, al Teatre Borràs.

  Tot seguit ens endinsem al món del teatre d'objectes amb tres especialistes: David Espinosa, Xavi Bobés i Jordi Bertran. Cadascun d'ells treballa el teatre a la seva manera, però tots tres fan servir objectes amb l'objectiu d'explicar històries i provocar l'emoció en l'espectador. Jordi Bertran, a més, celebra els seus quaranta anys de treball amb titelles amb una trajectòria que tindrà el seu reconeixement merescut a la Fira de Titelles de Lleida, que se celebra del 5 al 7 de maig.

  El dilluns és el dia dedicat a les arts escèniques. La tria personal de Peté Soler ens proposa tres obres de teatre amb les relacions de parella com a conflicte central. La primera, "Diumenge", de Joan Brossa, que es pot veure a La Seca Espai Brossa fins el 21 de maig en versió d'Hermann Bonnín. De Ramon Madaula podrem veure "Ignots" al Maldà, a partir del 26 d'abril. I finalment una comèdia clàssica: "Vides privades", de Noel Coward, al Teatre Borràs. Tot seguit ens endinsem al món del teatre d'objectes amb tres especialistes: David Espinosa, Xavi Bobés i Jordi Bertran. Cadascun d'ells treballa el teatre a la seva manera, però tots tres fan servir objectes amb l'objectiu d'explicar històries i provocar l'emoció en l'espectador. Jordi Bertran, a més, celebra els seus quaranta anys de treball amb titelles amb una trajectòria que tindrà el seu reconeixement merescut a la Fira de Titelles de Lleida, que se celebra del 5 al 7 de maig.

 • Els llibres que parlen d'art i conversa amb Joan Fontcuberta
  Veure vídeo

 • Libres de cants populars i conversa amb Adrià Pujol Cruells
  Veure vídeo

  Libres de cants populars i conversa amb Adrià Pujol Cruells

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular.
  La tria personal de Pau Benavent per a aquest Sant Jordi se centra en llibres que trac
  ten balls i cants populars i receptes remeieres: "Tornar als remeis de sempre" de Fra Valentí Serra de Manresa, "Els balls de l'ós" d'Eloi Ysàs, "Pep Xico Bet (1876-1937). Vida i cançons" dels professors Isidor Marí i Pep Ribas, i "Cants populars de la Cerdanya i el Rosselló" de Jordi Pere Cerdà.

  I tot seguit Anna Guitart entrevista l'antropòleg i escriptor Adrià Pujol Cruells, de qui coincideixen dues obres seves. La primera, una versió de "La disparition", de Georges Perec, que aquest va escriure sense utilitzar cap "e". Adrià Pujol l'ha convertit en "L'eclipsi" (L'Avenç), prescindint de les "a". També apareix "La carpeta és blava", un assaig novel·la sobre l'humor empordanès i, per tant, sobre la paraula "collonar".

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular. La tria personal de Pau Benavent per a aquest Sant Jordi se centra en llibres que tracten balls i cants populars i receptes remeieres: "Tornar als remeis de sempre" de Fra Valentí Serra de Manresa, "Els balls de l'ós" d'Eloi Ysàs, "Pep Xico Bet (1876-1937). Vida i cançons" dels professors Isidor Marí i Pep Ribas, i "Cants populars de la Cerdanya i el Rosselló" de Jordi Pere Cerdà. I tot seguit Anna Guitart entrevista l'antropòleg i escriptor Adrià Pujol Cruells, de qui coincideixen dues obres seves. La primera, una versió de "La disparition", de Georges Perec, que aquest va escriure sense utilitzar cap "e". Adrià Pujol l'ha convertit en "L'eclipsi" (L'Avenç), prescindint de les "a". També apareix "La carpeta és blava", un assaig novel·la sobre l'humor empordanès i, per tant, sobre la paraula "collonar".

 • El cine i la literatura i conversa amb l'escriptora Lolita Bosch
  Veure vídeo

  El cine i la literatura i conversa amb l'escriptora Lolita Bosch

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts.

  A la seva tria personal Jaume Figueras e
  ns proposa algunes obres cinematogràfiques amb tema literari, com és el cas del drama històric "Stefan Zweifg: adiós a Europa", de Maria Schrader, sobre el gran escriptor austríac. També, alguns llibres que expliquen o dibuixen el món del cinema: "GOOF. Los mejores gazapos del cine", de Víctor Arribas; "La vida de Calabacín", de Gilles París, novel·la en la qual es basa la coneguda pel·lícula d'animació, i el còmic "Filmish", d'Edward Ross, que proposa un viatge gràfic pel cinema.
  I amb aquesta tria el nostre company Jaume Figueras s'acomiada del TRIA33: "Aquesta és la meva última tria", ens diu. "Ha arribat el moment d'una pausa, un descans, o allò que se'n diu un temps sabàtic. Fins a la propera!". Fins la propera, Jaume!


  Tot seguit Anna Guitart conversa amb l'escriptora Lolita Bosch (que ha estat duta al cinema a partir de la novel·la "Elisa Kiseljak"), i que en el seu darrer llibre, "La ràbia", explica com dels catorze als disset anys va patir "bullying" a l'escola. Ho narra amb sinceritat i sense concessions, perquè és així com, segons l'autora, s'ha de tractar el tema.

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts. A la seva tria personal Jaume Figueras ens proposa algunes obres cinematogràfiques amb tema literari, com és el cas del drama històric "Stefan Zweifg: adiós a Europa", de Maria Schrader, sobre el gran escriptor austríac. També, alguns llibres que expliquen o dibuixen el món del cinema: "GOOF. Los mejores gazapos del cine", de Víctor Arribas; "La vida de Calabacín", de Gilles París, novel·la en la qual es basa la coneguda pel·lícula d'animació, i el còmic "Filmish", d'Edward Ross, que proposa un viatge gràfic pel cinema. I amb aquesta tria el nostre company Jaume Figueras s'acomiada del TRIA33: "Aquesta és la meva última tria", ens diu. "Ha arribat el moment d'una pausa, un descans, o allò que se'n diu un temps sabàtic. Fins a la propera!". Fins la propera, Jaume! Tot seguit Anna Guitart conversa amb l'escriptora Lolita Bosch (que ha estat duta al cinema a partir de la novel·la "Elisa Kiseljak"), i que en el seu darrer llibre, "La ràbia", explica com dels catorze als disset anys va patir "bullying" a l'escola. Ho narra amb sinceritat i sense concessions, perquè és així com, segons l'autora, s'ha de tractar el tema.

 • Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez
  Veure vídeo

  Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez

  Els dimecres, literatura al TRIA33.

  Avui Anna Guitart fa un tria de llibres en què els fills parlen dels pares. L'obre amb "Tu no ets un
  a mare com les altres", un homentage que fa Angelika Schrobsdorff a la seva mare, una dona jueva, plena de vitalitat, berlinesa, que va patir les conseqüències del nazisme. Segueix amb"Professió del pare", que es basa en la història real del seu autor, Sorj Chalandon, i ens parla d'un nen maltractat pel seu pare, que inventa històries en què és l'espia protagonista, sense que el nen arribi mai a descobrir a què s'ha dedicat realment el seu pare. I finalment, a "La ciutat de ningú", Antoni Vidal Ferrando ens parla d'un home obsessionat per preservar uns records del seu pare, falangista; però més que la història, el que és apassionant és la manera com l'explica.


  Tot seguit, Anna Guitart conversa amb l'escriptor Gabi Martínez sobre "Les defenses" (Catedral/Seix Barral), que parteix de la història real d'un neuròleg que va patir una malaltia desconeguda, i que literalment afirma "que es va tornar boig". Gabi Martínez parteix d'aquí per parlar de Barcelona, de com ens afaiçona en el nostre dia a dia, de l'estrès en què vivim.

  Els dimecres, literatura al TRIA33. Avui Anna Guitart fa un tria de llibres en què els fills parlen dels pares. L'obre amb "Tu no ets una mare com les altres", un homentage que fa Angelika Schrobsdorff a la seva mare, una dona jueva, plena de vitalitat, berlinesa, que va patir les conseqüències del nazisme. Segueix amb"Professió del pare", que es basa en la història real del seu autor, Sorj Chalandon, i ens parla d'un nen maltractat pel seu pare, que inventa històries en què és l'espia protagonista, sense que el nen arribi mai a descobrir a què s'ha dedicat realment el seu pare. I finalment, a "La ciutat de ningú", Antoni Vidal Ferrando ens parla d'un home obsessionat per preservar uns records del seu pare, falangista; però més que la història, el que és apassionant és la manera com l'explica. Tot seguit, Anna Guitart conversa amb l'escriptor Gabi Martínez sobre "Les defenses" (Catedral/Seix Barral), que parteix de la història real d'un neuròleg que va patir una malaltia desconeguda, i que literalment afirma "que es va tornar boig". Gabi Martínez parteix d'aquí per parlar de Barcelona, de com ens afaiçona en el nostre dia a dia, de l'estrès en què vivim.

 • Literatura musical i entrevista a Pablo Martín Sánchez
  Veure vídeo

  Literatura musical i entrevista a Pablo Martín Sánchez

  Els dimarts és el dia temàtic de la música.

  La tria setmanal d'en Jofre Font, a cop de percussió, també està dedicada al Sant Jordi i a l
  es novetats literàries vinculades al món de la música. Hi trobem els poemaris de dues dones angleses, el de la rapera i escriptora Kate Tempest i el que ha fet la rockera PJ Harvey al costat del fotoperiodista Seamus Murphy. També una de les novetats destacades de la diada: el cançoner The New Raemon, que ha il·lustrat Paula Bonet per celebrar els deu anys de carrera del cantautor pop. Un altre aniversari ha portat a debutar en el món literari a Roger Mas. El solsoní celebra vint anys cantant amb un volum on combina lletres de cançons, poemes, reflexions o apunts biogràfics. Finalment, destaca la novel·la d'Àlex Gombau, "Carrers salvatges", situada en el moment històric del naixement del hip hop, als anys 70, al barri novaiorquès del Bronx.

  Tot seguit, Anna Guitart entrevista Pablo Martín Sánchez, que va assolir un gran èxit amb la seva primera novel·la, "El anarquista que se llamaba como yo" (Acantilado). Era la primera d'una trilogia, que es basa en el seu nom, ja que l'anarquista de la novel·la va existir i es deia com l'escriptor. La tercera encara està pendent d'escriptura, però la segona és "Tuyo es el mañana", que passa el dia que va néixer l'autor, el 18 de març de 1977, i que ens fa passejar per la transició espanyola durant 24 hores, a través de sis personatges que inclouen un quadre i un gos llebrer.

  Els dimarts és el dia temàtic de la música. La tria setmanal d'en Jofre Font, a cop de percussió, també està dedicada al Sant Jordi i a les novetats literàries vinculades al món de la música. Hi trobem els poemaris de dues dones angleses, el de la rapera i escriptora Kate Tempest i el que ha fet la rockera PJ Harvey al costat del fotoperiodista Seamus Murphy. També una de les novetats destacades de la diada: el cançoner The New Raemon, que ha il·lustrat Paula Bonet per celebrar els deu anys de carrera del cantautor pop. Un altre aniversari ha portat a debutar en el món literari a Roger Mas. El solsoní celebra vint anys cantant amb un volum on combina lletres de cançons, poemes, reflexions o apunts biogràfics. Finalment, destaca la novel·la d'Àlex Gombau, "Carrers salvatges", situada en el moment històric del naixement del hip hop, als anys 70, al barri novaiorquès del Bronx. Tot seguit, Anna Guitart entrevista Pablo Martín Sánchez, que va assolir un gran èxit amb la seva primera novel·la, "El anarquista que se llamaba como yo" (Acantilado). Era la primera d'una trilogia, que es basa en el seu nom, ja que l'anarquista de la novel·la va existir i es deia com l'escriptor. La tercera encara està pendent d'escriptura, però la segona és "Tuyo es el mañana", que passa el dia que va néixer l'autor, el 18 de març de 1977, i que ens fa passejar per la transició espanyola durant 24 hores, a través de sis personatges que inclouen un quadre i un gos llebrer.

 • Tria33 - Llibres sobre teatre i entrevista amb Paula Bonet
  Veure vídeo

 • Continguts destacats de la setmana
  Veure vídeo

  Continguts destacats de la setmana

  Els diumenges és el moment de repassar una selecció amb els continguts més destacats de la setmana, amb propostes relatives a les arts escèniques, arts plàstiques, cinema, música, cultura popular o literatura.

  Els diumenges és el moment de repassar una selecció amb els continguts més destacats de la setmana, amb propostes relatives a les arts escèniques, arts plàstiques, cinema, música, cultura popular o literatura.

 • Art i internet i conversa amb la fotògrafa Laia Abril
  Veure vídeo

  Art i internet i conversa amb la fotògrafa Laia Abril

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives al TRIA33.
  Laura Sangrà ens proposa descobrir l'art que reflexiona sobre fenòmen
  s recents i actuals com les xarxes socials, Google Street View i els vídeos de benestar de YouTube. Coneixerem el treball d'artistes com Ana Riaño, que converteix en obra d'art comentaris de les xarxes socials. Al Centre d'Art Moritz es pot veure una mostra col·lectiva d'artistes que fan art amb Google Street View. I per acabar, "Imagina't que ets un bloc de mantega" és el que proposa Eva Fàbregas a la Fundació Miró on els visitants poden experimentar amb el seu cos i els sentits.

  Tot seguit, Júlia Bertran conversa amb la jove fotògrafa Laia Abril, una de les creadores amb més projecció d'una fornada de fotògrafs que exploren noves narratives. Ara podem veure part de la seva proposta a la Fundació Setba amb "Epilogue", i també al Fenomen Fotollibre que proposa el CCCB i Foto Colectania. Per a Laia Abril l'important és explicar bé les històries amb les eines escaients. Ha investigat la realitat de les persones asexuals, la comunitat pro anorèxia i com és el dol d'una filla per bulímia, entre d'altres. S'ha proposat explicar la història de la misogínia, i amb el primer capítol, "On abortion", va guanyar el Premi Madame Figaro en el prestigiós festival Les Rencontres d'Arles.

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives al TRIA33. Laura Sangrà ens proposa descobrir l'art que reflexiona sobre fenòmens recents i actuals com les xarxes socials, Google Street View i els vídeos de benestar de YouTube. Coneixerem el treball d'artistes com Ana Riaño, que converteix en obra d'art comentaris de les xarxes socials. Al Centre d'Art Moritz es pot veure una mostra col·lectiva d'artistes que fan art amb Google Street View. I per acabar, "Imagina't que ets un bloc de mantega" és el que proposa Eva Fàbregas a la Fundació Miró on els visitants poden experimentar amb el seu cos i els sentits. Tot seguit, Júlia Bertran conversa amb la jove fotògrafa Laia Abril, una de les creadores amb més projecció d'una fornada de fotògrafs que exploren noves narratives. Ara podem veure part de la seva proposta a la Fundació Setba amb "Epilogue", i també al Fenomen Fotollibre que proposa el CCCB i Foto Colectania. Per a Laia Abril l'important és explicar bé les històries amb les eines escaients. Ha investigat la realitat de les persones asexuals, la comunitat pro anorèxia i com és el dol d'una filla per bulímia, entre d'altres. S'ha proposat explicar la història de la misogínia, i amb el primer capítol, "On abortion", va guanyar el Premi Madame Figaro en el prestigiós festival Les Rencontres d'Arles.

 • Unió Filharmònica d'Amposta i entrevista a Paco Muñoz
  Veure vídeo

  Unió Filharmònica d'Amposta i entrevista a Paco Muñoz

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular.
  Pau Benavent centra la seva tria al concert inaugural del centenari de la banda Unió F
  ilharmònica d'Amposta. Una societat musical que durant un segle ha dinamitzat bona part de la vida cultural d'Amposta i ha educat musicalment a moltes generacions d'ampostins. Música i associacianisme en un mateix gran projecte.

  I tot seguit Pau Benavent va fins a Real, a la Ribera Alta, per entrevistar el cantant Paco Muñoz amb motiu de la seva gira de comiat. Muñoz és un referent de la cançó per a la mainada al País Valencià, les seves cançons per a xiquets han estat la banda sonora de diverses generacions. Abans de dedicar-se a la música va ser mossèn. Ho descobrim en aquesta entrevista on, entre d'altres, hi participen amics seus, com ara Isabel Clara Simó o Joan Manuel Serrat.

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular. Pau Benavent centra la seva tria al concert inaugural del centenari de la banda Unió Filharmònica d'Amposta. Una societat musical que durant un segle ha dinamitzat bona part de la vida cultural d'Amposta i ha educat musicalment a moltes generacions d'ampostins. Música i associacianisme en un mateix gran projecte. I tot seguit Pau Benavent va fins a Real, a la Ribera Alta, per entrevistar el cantant Paco Muñoz amb motiu de la seva gira de comiat. Muñoz és un referent de la cançó per a la mainada al País Valencià, les seves cançons per a xiquets han estat la banda sonora de diverses generacions. Abans de dedicar-se a la música va ser mossèn. Ho descobrim en aquesta entrevista on, entre d'altres, hi participen amics seus, com ara Isabel Clara Simó o Joan Manuel Serrat.

 • Conversa amb Ana Belén i les estrenes de la setmana
  Veure vídeo

  Conversa amb Ana Belén i les estrenes de la setmana

  Després de la tria cinematogràfica, conversem amb l'actriu i cantant Ana Belén. Un any més, les dues Acadèmies del Cinema, la catalana i l'espanyola, retran un homenatge mutu als seus guardonats d'honor. Ana Belén presentarà a la Filmoteca de Catalunya "El vuelo de la Paloma" (1989), una comèdia coral dirigida per José Luis García Sánchez, per la qual va ser nominada al Goya com a actriu protagonista. Aprofitem l'estada de l'Ana Belén per parlar amb ella de cinema però també del compromís cívic de l'artista i la dona.

  I farem un repàs a a algunes estrenes cinematogràfiques de la setmana. Laia Costa ens parlarà del thriller "Nieve negra". Parlarem també amb Juliette Binoche i Valeria Bruni-Tedeschi, dues de les actrius de "La alta sociedad", la nova i desconcertant comèdia de Bruno Dumont; i amb Julien Rappeneau, director de la comèdia revelació "Rosalie Blum".

  Després de la tria cinematogràfica, conversem amb l'actriu i cantant Ana Belén. Un any més, les dues Acadèmies del Cinema, la catalana i l'espanyola, retran un homenatge mutu als seus guardonats d'honor. Ana Belén presentarà a la Filmoteca de Catalunya "El vuelo de la Paloma" (1989), una comèdia coral dirigida per José Luis García Sánchez, per la qual va ser nominada al Goya com a actriu protagonista. Aprofitem l'estada de l'Ana Belén per parlar amb ella de cinema però també del compromís cívic de l'artista i la dona. I farem un repàs a a algunes estrenes cinematogràfiques de la setmana. Laia Costa ens parlarà del thriller "Nieve negra". Parlarem també amb Juliette Binoche i Valeria Bruni-Tedeschi, dues de les actrius de "La alta sociedad", la nova i desconcertant comèdia de Bruno Dumont; i amb Julien Rappeneau, director de la comèdia revelació "Rosalie Blum".

 • Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017
  Veure vídeo

  Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017

  I aquesta setmana, arran de la participació de la literatura catalana i balear com a literatures convidades, us oferim un programa especial de vint minuts sobre la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017. El programa mostra com funciona i per què serveix un esdeveniment d'aquesta mena a la Fira més important del món del sector infantil i juvenil. Veurem en què ha consistit la participació catalana, i seguirem les passes d'il·lustradors i editorials en el seu intent d'aconseguir nous clients i projectar els autors catalans a l'estranger.

  I aquesta setmana, arran de la participació de la literatura catalana i balear com a literatures convidades, us oferim un programa especial de vint minuts sobre la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017. El programa mostra com funciona i per què serveix un esdeveniment d'aquesta mena a la Fira més important del món del sector infantil i juvenil. Veurem en què ha consistit la participació catalana, i seguirem les passes d'il·lustradors i editorials en el seu intent d'aconseguir nous clients i projectar els autors catalans a l'estranger.

 • Jazz, música clàssica i la canço d'autor
  Veure vídeo

  Jazz, música clàssica i la canço d'autor

  Els dimarts és el dia temàtic de la música.

  La Setmana Santa han inspirat la tria musical de Jofre Font, en què destaca concerts de cant
  coral com el de Bejun Mehta al Palau de la Música i el de The Sixteen a l'Auditori. Aquest últim serà, també, l'escenari d'un nou festival, l'Emergents Barcelona Music Festival. La intenció és descobrir-hi una sèrie de nous valors de la clàssica i el jazz que us avancem. Jofre Font tanca les recomanacions amb un lectura d'unes divertides memòries d'un melòman obsessiu, titulades "En busca de los discos perdidos".

  Els grups Coriolà, Pantaleó i Estúpida Erikah tenen molts punts en comú: tots tres es mouen entre la cançó d'autor, el pop i el folk, i en cadascun hi ha un músic que és en realitat l'autor de les cançons i l'ànima del projecte. I a més, tots tres presenten disc. El 21 d'abril a la sala Luz de Gas Coriolà i Pantaleó comparteixen escenari presentant els seus treballs al Festival Guitar Bcn 2017 . I el Tria33 reuneix els líders dels tres grups, Carles Chacón (Coriolà), Gerard Pantaleó (Pantaleó) i Lluís Bòria (Estúpida Erikah), en una conversa al voltant de l'ofici de fer cançons.

  Els dimarts és el dia temàtic de la música. La Setmana Santa han inspirat la tria musical de Jofre Font, en què destaca concerts de cant coral com el de Bejun Mehta al Palau de la Música i el de The Sixteen a l'Auditori. Aquest últim serà, també, l'escenari d'un nou festival, l'Emergents Barcelona Music Festival. La intenció és descobrir-hi una sèrie de nous valors de la clàssica i el jazz que us avancem. Jofre Font tanca les recomanacions amb un lectura d'unes divertides memòries d'un melòman obsessiu, titulades "En busca de los discos perdidos". Els grups Coriolà, Pantaleó i Estúpida Erikah tenen molts punts en comú: tots tres es mouen entre la cançó d'autor, el pop i el folk, i en cadascun hi ha un músic que és en realitat l'autor de les cançons i l'ànima del projecte. I a més, tots tres presenten disc. El 21 d'abril a la sala Luz de Gas Coriolà i Pantaleó comparteixen escenari presentant els seus treballs al Festival Guitar Bcn 2017 . I el Tria33 reuneix els líders dels tres grups, Carles Chacón (Coriolà), Gerard Pantaleó (Pantaleó) i Lluís Bòria (Estúpida Erikah), en una conversa al voltant de l'ofici de fer cançons.

 • Teatre en clau filosòfica i el Sismògraf d'Olot
  Veure vídeo

  Teatre en clau filosòfica i el Sismògraf d'Olot

  Peté Soler ens proposa una tria en clau filosòfica. En primer lloc, la darrera oportunitat de veure Josep Maria Pou encarnant el gran pensador atenenc a "Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano", que ha tornat al Romea i hi serà fins el 23 d'abril. Al Club Capitol podeu veure "Galileu", una versió per a tots els públics, i sobretot els adolescents, sobre el descobriment científic que va canviar la percepció del món. Proper al mite de la caverna de Plató és el text que completa la tetralogia de Wajdi Mouawad "La sang de les promeses". "Boscos", en versió de La Perla29 d'Oriol Broggi es pot veure a la Biblioteca de Catalunya fins el 14 de maig. I per acabar, el TNC us espera "A tots els que heu vingut", una peça de Marc Rossich protagonitzada per Mercè Arànega sobre una fórmula peremptòria de trobar la felicitat.

  Torna el Sismògraf, el festival de dansa i moviment que tindrà lloc a Olot entre el 20 i el 23 d'abril. Júlia Bertran conversa amb la seva directora, Tena Busquets, i fa un repàs a la programació d'enguany. La vuitena edició inclou l'espectacle "Hablar con las plantas para llegar a un paisaje", de Manel Quintana i Maria Camila Sanjinés, altrament coneguts per Artistas Salsichas; "Dispositivo Labranza", una nova proposta d'inspiració rural del Colectivo Lamajara o la culminació del projecte "Tots dansen", en què més de cent alumnes de 2n d'ESO ballaran una conreografia de Ramon Baeza.

  Peté Soler ens proposa una tria en clau filosòfica. En primer lloc, la darrera oportunitat de veure Josep Maria Pou encarnant el gran pensador atenenc a "Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano", que ha tornat al Romea i hi serà fins el 23 d'abril. Al Club Capitol podeu veure "Galileu", una versió per a tots els públics, i sobretot els adolescents, sobre el descobriment científic que va canviar la percepció del món. Proper al mite de la caverna de Plató és el text que completa la tetralogia de Wajdi Mouawad "La sang de les promeses". "Boscos", en versió de La Perla29 d'Oriol Broggi es pot veure a la Biblioteca de Catalunya fins el 14 de maig. I per acabar, el TNC us espera "A tots els que heu vingut", una peça de Marc Rossich protagonitzada per Mercè Arànega sobre una fórmula peremptòria de trobar la felicitat. Torna el Sismògraf, el festival de dansa i moviment que tindrà lloc a Olot entre el 20 i el 23 d'abril. Júlia Bertran conversa amb la seva directora, Tena Busquets, i fa un repàs a la programació d'enguany. La vuitena edició inclou l'espectacle "Hablar con las plantas para llegar a un paisaje", de Manel Quintana i Maria Camila Sanjinés, altrament coneguts per Artistas Salsichas; "Dispositivo Labranza", una nova proposta d'inspiració rural del Colectivo Lamajara o la culminació del projecte "Tots dansen", en què més de cent alumnes de 2n d'ESO ballaran una conreografia de Ramon Baeza.

 • Entrevista amb Oriol Pla i autors catalans a Bolonya
  Veure vídeo

  Entrevista amb Oriol Pla i autors catalans a Bolonya

  Júlia Bertran entrevista l'actor Oriol Pla, que porta el seu "Be God Is" a la Villarroel. També recuperem la tria d'autors de literatura infantil i juvenil d'Anna Guitart amb motiu de la fira de Bolonya.

  Júlia Bertran entrevista l'actor Oriol Pla, que porta el seu "Be God Is" a la Villarroel. També recuperem la tria d'autors de literatura infantil i juvenil d'Anna Guitart amb motiu de la fira de Bolonya.

Anar al contingut