• Llibres protagonitzats per nenes i conversa amb Muriel Villanueva
  Veure vídeo

  Llibres protagonitzats per nenes i conversa amb Muriel Villanueva

  Els dimecres, literatura a "TRIA33".

  La tria literària d'Anna Guitart ens proposa tres llibres protagonitzats per nenes: "Tornar a casa"
  , d'Yaa Gyasi, que recull un amplíssim arbre familiar que va de l'Àfrica del segle XVIII als Estats Units de l'any 2000, "Color de llet", de Nell Leyshon (Angle), i "Tres llums", de Claire Keegan.

  I tot seguit Anna Guitart conversa amb l'escriptora valenciana Muriel Villanueva, que ha publicat "Nines" a Males Herbes, dotze relats d'autoficció que toquen temes com els abusos, els avortaments o la por

  Els dimecres, literatura a "TRIA33". La tria literària d'Anna Guitart ens proposa tres llibres protagonitzats per nenes: "Tornar a casa", d'Yaa Gyasi, que recull un amplíssim arbre familiar que va de l'Àfrica del segle XVIII als Estats Units de l'any 2000, "Color de llet", de Nell Leyshon (Angle), i "Tres llums", de Claire Keegan. I tot seguit Anna Guitart conversa amb l'escriptora valenciana Muriel Villanueva, que ha publicat "Nines" a Males Herbes, dotze relats d'autoficció que toquen temes com els abusos, els avortaments o la por

 • El Sónar i diferents festivals musicals d'arreu del pais
  Veure vídeo

  El Sónar i diferents festivals musicals d'arreu del pais

  Els dimarts és el dia temàtic de la música.

  Arrenquem amb quatre artistes locals que seran al Sónar 2017 i repassem la resta del cartell
  a través d'ells: Bad Gyal, la jove cantant de Dancehall; el dj i productor Carlos Bayona, Dj Ches i Xavier Riembau, que punxarà sota el nom artístic Diego Armando.


  Jofre Font puja a una autocaravana per fer carretera i recomanar-nos diferents festivals d'estiu arreu del país: l'Aphònica de Banyoles, el Sons Solers de Sant Pere de Ribes, el Maldaltura de Llessui, l'Era de Llagostera, l'Anòlia d'Igualada, el Festus de Torelló o el Pingüí de Flix.

  A continaució Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música: el pop festiu i global de Txarango i el hip hop combatiu d'arrel valenciana de Zoo. Dues bandes que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar. Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, a qui asseiem una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clòwnia de Sant Joan de les Abadesses.

  I tot seguit TRIA33 presenta l'extra "Els nous pinzells (quan música, art i tecnologia es troben al Sónar)" una reflexió visual sobre la incidència de la tecnologia en les indústries creatives; com la tecnologia s'ha fet un lloc en els espectacles culturals. I ho fem a través de la programació del Sónar+D.

  Els dimarts és el dia temàtic de la música. Arrenquem amb quatre artistes locals que seran al Sónar 2017 i repassem la resta del cartell a través d'ells: Bad Gyal, la jove cantant de Dancehall; el dj i productor Carlos Bayona, Dj Ches i Xavier Riembau, que punxarà sota el nom artístic Diego Armando. Jofre Font puja a una autocaravana per fer carretera i recomanar-nos diferents festivals d'estiu arreu del país: l'Aphònica de Banyoles, el Sons Solers de Sant Pere de Ribes, el Maldaltura de Llessui, l'Era de Llagostera, l'Anòlia d'Igualada, el Festus de Torelló o el Pingüí de Flix. A continaució Jofre Font conversa amb dues bandes compromeses, Txarango i Zoo, cadascuna amb la seva música: el pop festiu i global de Txarango i el hip hop combatiu d'arrel valenciana de Zoo. Dues bandes que no amaguen el seu inconformisme davant d'un món que volen canviar. Una trobada a tres bandes amb els seus líders i cantants, Alguer Miquel i Panxo, a qui asseiem una estona uns dies abans que coincideixin actuant al Festival Clòwnia de Sant Joan de les Abadesses. I tot seguit TRIA33 presenta l'extra "Els nous pinzells (quan música, art i tecnologia es troben al Sónar)" una reflexió visual sobre la incidència de la tecnologia en les indústries creatives; com la tecnologia s'ha fet un lloc en els espectacles culturals. I ho fem a través de la programació del Sónar+D.

 • Reposicions teatrals d'èxit i conversa amb l'actriu Vicky Luengo
  Veure vídeo

  Reposicions teatrals d'èxit i conversa amb l'actriu Vicky Luengo

  El dilluns fem atenció a les arts escèniques.

  La tria escènica de Peté Soler per a aquesta setmana ens proposa tres reposicions d'èxit:
  "El preu" d'Arthur Miller, dirigit per Sílvia Munt i interpretat per Ramon Madaula, Pere Arquillué, Rosa Renom i Lluís Marco; "El test", ara al club capitol, a Barcelona, i el musical "Sugar Ningú no és perfecte", que es podrà tornar a veure al Tívoli.


  Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Això és el que ens proposa "Lifespoilers", de Marc Angelet i Alejo Levi, que es pot veure aquests dies a la Sala Flyhard, a Barcelona. Júlia Bertran conversa amb una de les intèrprets, l'actriu mallorquina Vicky Luengo, que també ha treballat darrerament amb Àlex Rigola a l'"Ivanov" de Txèkhov.

  El dilluns fem atenció a les arts escèniques. La tria escènica de Peté Soler per a aquesta setmana ens proposa tres reposicions d'èxit: "El preu" d'Arthur Miller, dirigit per Sílvia Munt i interpretat per Ramon Madaula, Pere Arquillué, Rosa Renom i Lluís Marco; "El test", ara al club capitol, a Barcelona, i el musical "Sugar Ningú no és perfecte", que es podrà tornar a veure al Tívoli. Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Això és el que ens proposa "Lifespoilers", de Marc Angelet i Alejo Levi, que es pot veure aquests dies a la Sala Flyhard, a Barcelona. Júlia Bertran conversa amb una de les intèrprets, l'actriu mallorquina Vicky Luengo, que també ha treballat darrerament amb Àlex Rigola a l'"Ivanov" de Txèkhov.

 • L'art i el Dia Internacional dels Refugiats
  Veure vídeo

  L'art i el Dia Internacional dels Refugiats

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives a "TRIA33".
  El 20 de juny és el Dia Internacional dels Refugiats i Laura Sangrà
  els dedica la seva tria personal. La primera proposta és un projecte del fotògraf Héctor Mediavilla, que ha ensenyat a fer fotografia artística a dotze refugiats perquè ells mateixos expliquin la seva història. El resultat és "Somnis refugiats", que es pot veure a la plaça de les Glòries de Barcelona. Eugenio Merino presenta "Home Swiss Home" a la Galeria ADN de Barcelona, una exposició individual en què reflexiona sobre les desigualtats socials i el frau fiscal. Els catalans Aïda Andrés, Anna Ill, Esther Pí i Ignasi Prat exposen al Museu de l'Empordà, a Figueres, dins la Biennal d'Art Contemporani, que promou l'obra d'artistes joves del vell continent.

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives a "TRIA33". El 20 de juny és el Dia Internacional dels Refugiats i Laura Sangrà els dedica la seva tria personal. La primera proposta és un projecte del fotògraf Héctor Mediavilla, que ha ensenyat a fer fotografia artística a dotze refugiats perquè ells mateixos expliquin la seva història. El resultat és "Somnis refugiats", que es pot veure a la plaça de les Glòries de Barcelona. Eugenio Merino presenta "Home Swiss Home" a la Galeria ADN de Barcelona, una exposició individual en què reflexiona sobre les desigualtats socials i el frau fiscal. Els catalans Aïda Andrés, Anna Ill, Esther Pí i Ignasi Prat exposen al Museu de l'Empordà, a Figueres, dins la Biennal d'Art Contemporani, que promou l'obra d'artistes joves del vell continent.

 • Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú
  Veure vídeo

  Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú

  Dediquem els divendres de "TRIA 33" a la cultura popular.
  Pau Benavent ens recomana "Un pèl nou, un pèl antic", el concert que ret homenatge a
  Pere Tàpias en el marc del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. Hi actuaran Copa Lotus, Guillem Roma, Marina Rossell, Joan Isaac o Francesc Burrull, entre d'altres. I del FIMPT passem a un altre festival, el Desfolca't, una oportunitat única per veure dotze propostes d'Euskadi, França o Catalunya en només un cap de setmana. L'última proposta d'aquesta tria és el concert d'Eliseo Parra al Tradicionàrius; el cantant de Valladolid farà un recorregut per les cançons catalanes del seu repertori.

  Dediquem els divendres de "TRIA 33" a la cultura popular. Pau Benavent ens recomana "Un pèl nou, un pèl antic", el concert que ret homenatge a Pere Tàpias en el marc del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. Hi actuaran Copa Lotus, Guillem Roma, Marina Rossell, Joan Isaac o Francesc Burrull, entre d'altres. I del FIMPT passem a un altre festival, el Desfolca't, una oportunitat única per veure dotze propostes d'Euskadi, França o Catalunya en només un cap de setmana. L'última proposta d'aquesta tria és el concert d'Eliseo Parra al Tradicionàrius; el cantant de Valladolid farà un recorregut per les cançons catalanes del seu repertori.

 • Conversa amb Albert Serra Premi Nacional de Cultura i entrevista amb Ewan McGregor
  Veure vídeo

  Conversa amb Albert Serra Premi Nacional de Cultura i entrevista amb Ewan McGregor

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts.

  Avui a "TRIA33 Cinema", parlem amb Alber
  t Serra; el cineasta banyolí ha rebut el Premi Nacional de Cultura. Parlem de la seva visió del món del cinema, de la seva faceta com a productor i també del seu darrer film, el celebrat "La mort de Lluís XIV".

  Entrevistem també Ewan McGregor, que ha dirigit el seu primer film, "American pastoral", basat en la novel·la de Philip Roth, i la coprotagonista Jennifer Connelly.

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts. Avui a "TRIA33 Cinema", parlem amb Albert Serra; el cineasta banyolí ha rebut el Premi Nacional de Cultura. Parlem de la seva visió del món del cinema, de la seva faceta com a productor i també del seu darrer film, el celebrat "La mort de Lluís XIV". Entrevistem també Ewan McGregor, que ha dirigit el seu primer film, "American pastoral", basat en la novel·la de Philip Roth, i la coprotagonista Jennifer Connelly.

 • Literatura i violència i conversa amb el Premi Nacional de Cultura Joan Francesc Mira
  Veure vídeo

  Literatura i violència i conversa amb el Premi Nacional de Cultura Joan Francesc Mira

  Els dimecres, literatura a "TRIA33".

  La tria literària d'Anna Guitart ens proposa alguns títols que reflexionen sobre la inutilitat de l
  a violència. En primer lloc, "No aconseguireu el meu odi", d'Antoine Leiris, vidu d'una de les cinquanta-nou víctimes mortals de l'atemptat al Bataclan de París; "Aunque caminen por el valle de la muerte", on Álvaro Colomer reconstrueix la batalla de Najaf, i "La guerra de Billy Lynn", de Ben Fountain, una sàtira sobre els Estats Units a partir d'uns herois de guerra.

  I tot seguit Anna Guitart conversa amb Joan Francesc Mira, un altre dels guardonats amb el Premi Nacional de Cultura d'enguany. Parlem amb ell d'escriptura, de traducció, de clàssics, d'antropologia i de compromís amb el país.

  Els dimecres, literatura a "TRIA33". La tria literària d'Anna Guitart ens proposa alguns títols que reflexionen sobre la inutilitat de la violència. En primer lloc, "No aconseguireu el meu odi", d'Antoine Leiris, vidu d'una de les cinquanta-nou víctimes mortals de l'atemptat al Bataclan de París; "Aunque caminen por el valle de la muerte", on Álvaro Colomer reconstrueix la batalla de Najaf, i "La guerra de Billy Lynn", de Ben Fountain, una sàtira sobre els Estats Units a partir d'uns herois de guerra. I tot seguit Anna Guitart conversa amb Joan Francesc Mira, un altre dels guardonats amb el Premi Nacional de Cultura d'enguany. Parlem amb ell d'escriptura, de traducció, de clàssics, d'antropologia i de compromís amb el país.

 • El Sónar i conversa amb el Premi Nacional de Cultura Hèctor Parra
  Veure vídeo

  El Sónar i conversa amb el Premi Nacional de Cultura Hèctor Parra

  Els dimarts és el dia temàtic de la música.

  Des de l'aeroport, la porta d'entrada de molts artistes i assistents del Sónar, Jofre Font en
  s fa la seva tria musical del cartell 2017. Enmig d'avions, maletes i xofers que venen a recollir els VIP, ens recomana les actuacions de gent com Soulwax, Cerrone, Justice, DJ Shadow, Anderson.Paak, Fat Freddy's Drop, Juana Molina, Arca o qui inaugurarà el festival, Björk. Ritmes per a tots els gustos.

  Seguim veient de prop els Premis Nacionals de Cultura i tot seguit parlem amb un dels guardonats en l'apartat musical. Es tracta d'Hèctor Parra, un dels nostres compositors contemporanis més internacionals. Fa quinze anys que viu i treballa a París, des d'on rep tot tipus d'encàrrecs. Entre els últims destaquen òperes, dues amb la direcció de Calixto Bieito. Jofre Font conversa amb el músic des de L'Auditori de Barcelona, del qual Parra és el compositor resident.

  Els dimarts és el dia temàtic de la música. Des de l'aeroport, la porta d'entrada de molts artistes i assistents del Sónar, Jofre Font ens fa la seva tria musical del cartell 2017. Enmig d'avions, maletes i xofers que venen a recollir els VIP, ens recomana les actuacions de gent com Soulwax, Cerrone, Justice, DJ Shadow, Anderson.Paak, Fat Freddy's Drop, Juana Molina, Arca o qui inaugurarà el festival, Björk. Ritmes per a tots els gustos. Seguim veient de prop els Premis Nacionals de Cultura i tot seguit parlem amb un dels guardonats en l'apartat musical. Es tracta d'Hèctor Parra, un dels nostres compositors contemporanis més internacionals. Fa quinze anys que viu i treballa a París, des d'on rep tot tipus d'encàrrecs. Entre els últims destaquen òperes, dues amb la direcció de Calixto Bieito. Jofre Font conversa amb el músic des de L'Auditori de Barcelona, del qual Parra és el compositor resident.

 • Conversa amb l'actriu Emma Vilarasau i el Festival de Pallasses
  Veure vídeo

  Conversa amb l'actriu Emma Vilarasau i el Festival de Pallasses

  El dilluns fem atenció a les arts escèniques.

  Aquesta setmana, a "TRIA33", entrevistem alguns dels Premis Nacionals de Cultura del 2017.
  Peté Soler conversa amb l'actriu Emma Vilarasau, amb qui fa un repàs de la seva trajectòria i la seva manera de viure l'ofici d'actriu.

  Júlia Bertran ens convida a la quarta edició del Festival de Pallasses al Circ Cric, i ho fa de la mà de la directora artística Montse Trias i de la pallassa Helena Escobar "Superbleda". A la carpa del circ, conversem sobre la singularitat de la comicitat femenina i la visibilitat de les pallasses.

  El dilluns fem atenció a les arts escèniques. Aquesta setmana, a "TRIA33", entrevistem alguns dels Premis Nacionals de Cultura del 2017. Peté Soler conversa amb l'actriu Emma Vilarasau, amb qui fa un repàs de la seva trajectòria i la seva manera de viure l'ofici d'actriu. Júlia Bertran ens convida a la quarta edició del Festival de Pallasses al Circ Cric, i ho fa de la mà de la directora artística Montse Trias i de la pallassa Helena Escobar "Superbleda". A la carpa del circ, conversem sobre la singularitat de la comicitat femenina i la visibilitat de les pallasses.

 • La tria dedicada a l'art nu i conversa amb l'artista Coreon Dú
  Veure vídeo

  La tria dedicada a l'art nu i conversa amb l'artista Coreon Dú

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives al TRIA33.
  Laura Sangrà dedica la seva tria d'arts plàstiques a l'art nu. La pri
  mera de les seves recomanacions ens porta a la Fundació Gaspar de Barcelona, on s'exposa una mostra monogràfica del nord-americà McCarthy, un dels grans referents del videoart i la "performance". El sabadellenc Oriol Vilapuig desplega la seva nit sexual a la Fundació Suñol de Barcelona. Aquesta mostra representa els sis últims anys de treball de Vilapuig i, ara, s'ensenya al públic per primera vegada. La darrera recomanació és un llibre de l'editorial Librooks que respon les preguntes dels més petits sobre l'art: "Per què l'art és ple de gent despullada?".

  I tot seguit Peté Soler conversa amb el músic, dissenyador i realitzador angolès Coreon Dú, que ha visitat Barcelona presentat el documental "Bangaologia", on parla del seu país, de la pobresa al costat del gust per la moda o el disseny.

  Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives al TRIA33. Laura Sangrà dedica la seva tria d'arts plàstiques a l'art nu. La primera de les seves recomanacions ens porta a la Fundació Gaspar de Barcelona, on s'exposa una mostra monogràfica del nord-americà McCarthy, un dels grans referents del videoart i la "performance". El sabadellenc Oriol Vilapuig desplega la seva nit sexual a la Fundació Suñol de Barcelona. Aquesta mostra representa els sis últims anys de treball de Vilapuig i, ara, s'ensenya al públic per primera vegada. La darrera recomanació és un llibre de l'editorial Librooks que respon les preguntes dels més petits sobre l'art: "Per què l'art és ple de gent despullada?". I tot seguit Peté Soler conversa amb el músic, dissenyador i realitzador angolès Coreon Dú, que ha visitat Barcelona presentat el documental "Bangaologia", on parla del seu país, de la pobresa al costat del gust per la moda o el disseny.

 • Conversa amb el músic Piero Pesce i les cançons del setè disc dels Anímic
  Veure vídeo

  Conversa amb el músic Piero Pesce i les cançons del setè disc dels Anímic

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular.
  A la seva tria de cultura popular, Pau Benavent parla amb el músic calabrès Piero Pesc
  e. L'italià farà un taller de tarantel·la i un concert a la Taverna del Centre Artesà Tradicionàrius, al mateix escenari on es farà el Concert de Patum, que enguany compleix 20 anys, una ocasió única per escoltar les melodies de la Patum abans de Corups. Si volem saber com vestia la gent a les terres de Lleida des del segle XVIII ho podem descobrir a l'exposició "Vestir a la moda" que ha organitzat el Museu de Lleida. La darrera recomanació és la Trobada Nacional de Ball de Bastons, que aplega uns dos mil bastoners de vuitanta colles, i que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès.

  Ferran Palau i Miquel Plana ("Zuma") conversen amb Jofre Font d'"Skin", el setè disc dels Anímic, vuit cançons desesperançades. Cadascuna té el seu propi videoclip, dirigit per un realitzador diferent. Anímic seran presents al festival "Embassa't" de Sabadell el 9 de juny.

  Dediquem els divendres del TRIA 33 a la cultura popular. A la seva tria de cultura popular, Pau Benavent parla amb el músic calabrès Piero Pesce. L'italià farà un taller de tarantel·la i un concert a la Taverna del Centre Artesà Tradicionàrius, al mateix escenari on es farà el Concert de Patum, que enguany compleix 20 anys, una ocasió única per escoltar les melodies de la Patum abans de Corups. Si volem saber com vestia la gent a les terres de Lleida des del segle XVIII ho podem descobrir a l'exposició "Vestir a la moda" que ha organitzat el Museu de Lleida. La darrera recomanació és la Trobada Nacional de Ball de Bastons, que aplega uns dos mil bastoners de vuitanta colles, i que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès. Ferran Palau i Miquel Plana ("Zuma") conversen amb Jofre Font d'"Skin", el setè disc dels Anímic, vuit cançons desesperançades. Cadascuna té el seu propi videoclip, dirigit per un realitzador diferent. Anímic seran presents al festival "Embassa't" de Sabadell el 9 de juny.

 • Crònica de la darrera setmana del festival de Cannes
  Veure vídeo

  Crònica de la darrera setmana del festival de Cannes

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts.


  Dimecres 17 de maig la projecció
  de " Les Fantômes d'Ismaël" d'Arnaud Desplechin va donar el tret de sortida del 70è Festival de Cinema de Cannes, que es va cloure el 28 de maig. TRIA33 us ofereix la crònica de la darrera setmana del festival amb entrevistes a directors i artistes guardonats.

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts. Dimecres 17 de maig la projecció de " Les Fantômes d'Ismaël" d'Arnaud Desplechin va donar el tret de sortida del 70è Festival de Cinema de Cannes, que es va cloure el 28 de maig. TRIA33 us ofereix la crònica de la darrera setmana del festival amb entrevistes a directors i artistes guardonats.

 • Crònica de la darrera setmana del festival de Cannes
  Veure vídeo

  Crònica de la darrera setmana del festival de Cannes

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts.


  Dimecres 17 de maig la projecció
  de " Les Fantômes d'Ismaël" d'Arnaud Desplechin va donar el tret de sortida del 70è Festival de Cinema de Cannes, que es va cloure el 28 de maig. TRIA33 us ofereix la crònica de la darrera setmana del festival amb entrevistes a directors i artistes guardonats.

  Dijous és el dia temàtic dedicat al cinema al TRIA33 i la durada del programa és de vint minuts. Dimecres 17 de maig la projecció de " Les Fantômes d'Ismaël" d'Arnaud Desplechin va donar el tret de sortida del 70è Festival de Cinema de Cannes, que es va cloure el 28 de maig. TRIA33 us ofereix la crònica de la darrera setmana del festival amb entrevistes a directors i artistes guardonats.

 • Conversa amb l'escriptor kenià Ngügï wa Thiong'o i propostes de ciberliteratura
  Veure vídeo

  Conversa amb l'escriptor kenià Ngügï wa Thiong'o i propostes de ciberliteratura

  Els dimecres, literatura al TRIA33.

  Avui Anna Guitart ens proposa una conversa amb Ngügï wa Thiong'o. L'escriptor kenià, que sona per a
  les travesses del Premi Nobel, es publica en català per pirmera vegada. Raig verd ens proposa dos assajos, "Descolonitzar la ment" i "Desplaçar el centre", i el primer volum de les seves memòries, el meravellós "Somnis en temps de guerra". Escriptor i activista, després de ser empresonat durant un any per fer una obra de teatre en la seva llengua materna, el kikuiu, va decidir que a partir d'aleshores sempre escriuria ficció en kikuiu.

  La tria literària d'aquesta setmana ens arriba de la mà de Lluís Marquina amb una proposta de ciberliteratura. Diversos exemples de com la tecnologia i la literatura poden anar de bracet, com per exemple com rellegir clàssics des d'un nova mirada digital ¿ el "Finnegans wake" de Joyce adaptat- o propostes d'escriptura improvisada en directe on la tecnologia hi té un paper clau, com la sessió slam d'escriptura amb música a la Fabra i Coats de Barcelona.

  Els dimecres, literatura al TRIA33. Avui Anna Guitart ens proposa una conversa amb Ngügï wa Thiong'o. L'escriptor kenià, que sona per a les travesses del Premi Nobel, es publica en català per pirmera vegada. Raig verd ens proposa dos assajos, "Descolonitzar la ment" i "Desplaçar el centre", i el primer volum de les seves memòries, el meravellós "Somnis en temps de guerra". Escriptor i activista, després de ser empresonat durant un any per fer una obra de teatre en la seva llengua materna, el kikuiu, va decidir que a partir d'aleshores sempre escriuria ficció en kikuiu. La tria literària d'aquesta setmana ens arriba de la mà de Lluís Marquina amb una proposta de ciberliteratura. Diversos exemples de com la tecnologia i la literatura poden anar de bracet, com per exemple com rellegir clàssics des d'un nova mirada digital ¿ el "Finnegans wake" de Joyce adaptat- o propostes d'escriptura improvisada en directe on la tecnologia hi té un paper clau, com la sessió slam d'escriptura amb música a la Fabra i Coats de Barcelona.

 • Els festivals de música d'estiu i els "duets rock"
  Veure vídeo

  Els festivals de música d'estiu i els "duets rock"

  Els dimarts és el dia temàtic de la música.
  La tria musical de Jofre Font abraça del tot la temporada dels festivals d'estiu. Un dels primers en
  començar és el barceloní Jardins de Pedralbes. Des dels mateix Palau Reial de Pedralbes, en Jofre selecciona algunes propostes d'entre les set setmanes de programació de juny i juliol, amb noms com Rufus Wainwright, Sting, Belle and Sebastian, Air, Yann Tiersen o Art Garfunkel.

  Per economia, per gust, perquè els dona més llibertat, cada vegada hi ha gent que amb una guitarra i una bateria en té prou per a fer rock, punk, pop o el que faci falta. Són els "duets rock". Al Tria33 us en presentem uns quants: Meconio, un duet de punk amb un missatge feminista i anticapitalista, Vàlius, que busquen la màgia en la simplicitat, i els enèrgics Cala Vento, que amb el seu segon disc, "Futuro Panorama", s'han esquitllat fins i tot a les radiofòrmules

  Els dimarts és el dia temàtic de la música. La tria musical de Jofre Font abraça del tot la temporada dels festivals d'estiu. Un dels primers en començar és el barceloní Jardins de Pedralbes. Des dels mateix Palau Reial de Pedralbes, en Jofre selecciona algunes propostes d'entre les set setmanes de programació de juny i juliol, amb noms com Rufus Wainwright, Sting, Belle and Sebastian, Air, Yann Tiersen o Art Garfunkel. Per economia, per gust, perquè els dona més llibertat, cada vegada hi ha gent que amb una guitarra i una bateria en té prou per a fer rock, punk, pop o el que faci falta. Són els "duets rock". Al Tria33 us en presentem uns quants: Meconio, un duet de punk amb un missatge feminista i anticapitalista, Vàlius, que busquen la màgia en la simplicitat, i els enèrgics Cala Vento, que amb el seu segon disc, "Futuro Panorama", s'han esquitllat fins i tot a les radiofòrmules

Anar al contingut