Roger de Gràcia s'embarca en un nou viatge musical,  i entrevista autors i intèrprets, fa cantar la gent del carrer, analitza l'èxit dels clàssics del pop i del rock i descobreix les històries personals lligades a les cançons.  

En aquesta segona temporada no dediquem cada capítol a una sola cançó sinó a un tema: cançons d'amor, la cançó de l'estiu, cançons de protesta, cançons de Nadal, cançons de festa, cançons que ens ajuden a superar mals moments, etc... 
Obrim el ventall als temes en anglès, castellà, italià o francès, a part del català. Continuem intentant descobrir per què ens "enganxen" algunes cançons i n'entrevistem els autors per saber com van néixer. I reforcem l'aspecte emocional, la nostàlgia, la força que les cançons tenen en la vida de les persones: ho fem a través de les històries de persones anònimes que ens expliquen la seva relació amb una cançó que els ha marcat. 
I com a gran final de programa, el músic Xavi Lozano reinterpreta cada setmana una gran cançó amb l'ajuda de músics d'arreu de Catalunya i de totes les edats.
Anar al contingut