Joan Manuel Serrat, entrevistat per Roger de Gràcia
Joan Manuel Serrat, entrevistat per Roger de Gràcia
Dimecres, a les 20.20, a TV3

"Paraules d'amor", a "No me la puc treure del cap"

Joan Manuel Serrat ens explica com va néixer un dels grans èxits de la seva prolífica carrera

TV3 presenta un nou capítol de "No me la puc treure del cap", que aborda el tema del musical "Paraules d'amor", de Joan Manuel Serrat.

L'entrevista a Joan Manuel Serrat, la vam gravar als estudis Red-Back de Barcelona, per parlar del procés de creació d'una de les cançons clàssiques del cantautor del Poble-sec, "Paraules d'amor". El cantautor va escriure "Paraules d'amor" l'any 1966, i la va publicar un any després en el seu primer LP, juntament amb un altre dels seus clàssics, "Cançó de matinada". Amb el temps, aquesta cançó sobre la nostàlgia d'un amor adolescent es va convertir en la cançó d'amor per a tota una generació.

Serrat explica en l'entrevista que aquesta cançó "ha acabat creant una història de fidelitat i gratitud: gratitud per part meva i fidelitat per part de la gent." Roger de Gràcia intentarà saber altres curiositats sobre la llarga vida d'aquesta cançó, versionada infinitat de vegades per músics de tots els estils. El més difícil, però, serà desentrellar el secret de l'èxit de "Paraules d'amor". Segons Serrat, "Si jo en sabés el secret, cauria en la temptació de voler aplicar-lo en altres coses --i afortunadament no el sé".

Anar al contingut