Tres premis per a TV3 en la nit dels Zapping

L'actriu Clara Segura pel seu paper a "Nit i dia" i el programa cultural de Ramon Gener, "This is art", han estat guardonats en la 23a edició dels Premis Zapping que s'ha celebrat aquesta nit al CaixaForum de Barcelona. A aquests dos guardons se li suma el Premi Valors atorgat a "L'ofici de viure", de TV3, nascut fa deu anys a Catalunya Ràdio, per la seva promoció d'eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure en la societat actual.
Premis Zapping 2018

Premis Zapping 2018

Clara Segura s'ha endut el premi en la categoria d'actriu pel seu paper de la doctora forense Sara Grau a "Nit i dia". La producció de TV3 i Mediapro, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran i dirigida per Manuel Huerga i Oriol Paulo és un thriller realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen cada dia amb els aspectes més foscos de la realitat.

Pel que fa a l'apartat de Programes Culturals, Divulgatius i Documentals s'ha endut el premi el programa dirigit i presentat per Ramon Gener, "This is art". La producció de Brutal Media en coproducció amb TV3, que tornarà amb nous capítols, s'acosta a l'art a través de les emocions i proposa un viatge a l'interior de cadascú de nosaltres, dels sentiments i de les inquietuds.

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular i, a diferència d'altres reconeixements, premien la qualitat, i no l'audiència. Els socis de TAC i usuaris del web (taconline.net) són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Premi Valors per a "L'ofici de viure"

La versió televisiva de "L'ofici de viure", dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, ha estat reconeguda amb el Premi Valors per la promoció d'eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

"L'ofici de viure" és l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio. Un programa nascut fa deu anys a Catalunya Ràdio, un dels més escoltats de la ràdio en català a internet i que, aquesta tardor, ha fet el salt a TV3.

El programa busca maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual. L'ansietat, l'estrès, la depressió... són alteracions de l'estat d'ànim cada vegada més familiars en el nostre entorn, que sovint van acompanyades d'un tractament farmacològic i representen la segona causa de les baixes laborals.

tv3.cat