"Trenquin tòpics", una autoparòdia dels catalans amb un punt de mala llet
És la primera sèrie de TV3 que explica els tòpics catalans amb humor, autoparòdia i un rigor científic inexistent. I amb dos presentadors: Queco Novell i el seu "alter ego"
"Trenquin tòpics", una autoparòdia dels catalans amb un punt de mala llet
Així és el nou programa de Queco Novell

"Trenquin tòpics", una autoparòdia dels catalans amb un punt de mala llet

És la primera sèrie de TV3 que explica els tòpics catalans amb humor, autoparòdia i un rigor científic inexistent. I amb dos presentadors: Queco Novell i el seu "alter ego"

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Que si som garrepes, pencaires o avorrits, i que som la combinació perfecta de seny i rauxa. Què hi ha de cert en tots aquests tòpics? Queco Novell i el seu "alter ego" faran un treball de camp per intentar comprovar-ho o desmentir-ho al nou programa de TV3 "Trenquin tòpics", on ells mateixos provocaran les situacions on apareixerà el tòpic o les observaran com uns espectadors més. Des d'un concurs de seducció on compararem els catalans amb els italians o els argentins, fins a una conversa sobre petites misèries escatològiques amb Marc Giró, Elisenda Carod, Sílvia Soler i Fermí Fernàndez.

"Un programa amb pocs recursos però molta intel·ligència i un argument arriscat." - Vicent Sanchis, director de TV3

Autoparòdia, humor i una mica de divulgació. Són els ingredients principals del nou programa de Queco Novell que s'estrena dimecres, 9 de gener, a TV3. L'objectiu és que la gent rigui, i així mateix ho han explicat aquest matí els seus protagonistes en la presentació: Queco Novell, Pol Izquierdo, el director del programa, i Vicent Sanchis, director de TV3.

"El programa ha anat evolucionant a mesura que el gravàvem. La idea de les consciències, per exemple, no hi era." - Queco Novell

L'"alter ego" de Queco Novell és irreverent, és l'impuls, la rauxa, l'emoció... però en Queco també s'hi anirà tornant. L'origen de la idea, segons Izquierdo, era "riure'ns de nosaltres mateixos, és una autoparòdia dels catalans amb un punt de mala llet".

 

"Trenquin tòpics" té dos presentadors en lloc d'un: Queco Novell i la seva consciència.

"La part que dona més personalitat a la sèrie són els diàlegs teatrals que el Queco manté amb la seva consciència. No volíem ser autocomplaents, no volíem ser blancs... Volíem tenir unes dosis de mala llet per poder desmuntar alguns trets de la manera de ser dels catalans. És molt interessant perquè es tracta d'una barreja de televisió i teatre alhora i els dots interpretatius del Queco han estat sensacionals." - Pol Izquierdo, director

Queco Novell ha assegurat que si fos "una sèrie autocomplaent, del català que es mira el melic, no hi hauria jugat. El capítol del procés potser trepitja algun ull de poll, segur que sí. Però no és l'objectiu del programa, trepitjar ulls de poll." I de conclusions, potser n'extraurem més aviat poques, però el que sí que ens asseguren els seus protagonistes és que ens ho passarem molt bé mirant-lo.

"Trenquin tòpics" s'emet cada dimecres, a les 22.35, a TV3, després de l'"APM?"

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut