Una pel·lícula amb participació de TV3

Així serà el thriller "El silencio del pantano", de Marc Vigil

El director Marc Vigil, amb una llarga trajectòria en televisió com a realitzador de sèries conegudes, com "El Ministerio del Tiempo", "Vivir sin permiso" o "Diablo guardián", fa el salt a la gran pantalla amb la direcció d'"El silencio del pantano", la seva primera pel·lícula. El llargmetratge s'estrena l'1 de gener als cinemes.

"El silencio del pantano" és l'adaptació cinematogràfica del llibre que porta el mateix títol, escrit per Carlos de Pando i Sara Antuña. Aquest thriller, amb la participació de TV3, comença amb l'aparició d'un cadàver en un racó del riu Túria en estranyes circumstàncies. A partir d'aquí, l'espectador s'endinsarà en una història en què serà testimoni d'un crim que esquitxa personatges poderosos de la societat valenciana. Les seves revelacions aviat deixaran al descobert el pantà silenciós, símbol de la decadència i la corrupció, sobre el qual s'alça la ciutat. Ara en tenim les primeres imatges.

Els actors Pedro Alonso ("La casa de papel") i Nacho Fresneda ("El Ministerio del Tiempo") donen vida als dos protagonistes del film, ambientat en l'atmosfera valenciana i les seves relacions amb la corrupció política. Per altra banda, l'actriu Carmina Barrios, en el personatge de la Puri, tractarà amb tots els secrets de la trama gitana. La cinta es va rodar al llarg de set setmanes en diferents localitzacions del País Valencià, especialment a l'Albufera, que es converteix en un personatge més de la història. 

Actualment, participa al Festival de Sevilla en la secció oficial no competitiva i a l'octubre es va presentar al Festival Internacional de Cinema de Busan, un dels certàmens cinematogràfics d'Àsia més importants. El llargmetratge s'estrena l'1 de gener als cinemes. És una pel·lícula produïda per Zeta Cinema i El Silencio Producciones Cinematográficas, amb la participació de RTVE, TV3, Netflix i CreaSGR.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut