Tot un món
Tot un món

"Tot un món", l'espai de Televisió de Catalunya sobre la diversitat cultural i la immigració, dedicarà la tretzena temporada a saber que estan fent, quina ha estat i és l'aportació a la societat catalana, de les persones arribades d'arreu del món, des que viuen aquí. Coneixerem els seus somnis, els projectes que tenen i veurem com s'han materialitzat en uns estudis, una feina, o en un negoci. Ens acostarem a les vides d'emprenedors, d'estudiants, creadors i artistes i veurem on què creen, on treballen i com tiren endavant una iniciativa personal o participen d'un projecte col·lectiu.

Aquesta temporada volem que, a través de les històries dels protagonistes de "Tot un món", es vegi l'arrelament de les persones que han immigrat a Catalunya i que ja formen part del teixit social i cultural català. Volem veure l'aportació positiva i com se n'han sortit o quines dificultats han tingut arran de la crisi econòmica i com participen de les dinàmiques sociopolítiques del país.

És en aquest sentit que, com ja hem fet en les altres temporades anteriors, ens fixarem en la seva implicació en la política, en les lluites socials i sindicals; en les aportacions que fan en el camp del coneixement, de la difusió de la seva cultura i llengua; i la relació que han establert amb la llengua i cultura catalanes, com la millor manera de veure'n la inclusió en la societat d'acollida.

Anar al contingut