Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'humor dels divendres a la tarda

TV3 estrena "Tot són problemes", amb Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet

Judit Mascó i Marc Ribas han estat les primeres cares conegudes a visitar el "Tot són problemes", un espai d'humor que parla dels problemes quotidians en clau de comèdia

Tothom té problemes. També els famosos. Com Marc Ribas i Judit Mascó, les dues primeres cares conegudes que han passat pel "Tot són problemes" que, tot i que pel nom no ho sembla, és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits.

El cuiner i presentador i la model i també presentadora s'han enfrontat a les preguntes dels conductors del programa, Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet, però han comptat amb l'ajuda inestimable de Romitha Vicente, la filla de Judit Mascó, i Roger Albert, un amic de tota la vida de Marc Ribas.

Aquest nou espai d'humor farà broma i traurà ferro a l'actualitat del món de l'entreteniment cada divendres.

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista. I com que les persones conegudes no són les úniques que tenen problemes, el xou s'obrirà també al públic, que hi podrà participar en diferents moments del programa.

És producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut