Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
IMITADORS I IMITATS, EN PROBLEMES

Tomàs Molina i Judit Martín, a "Tot són problemes"

Tomàs Molina i Judit Martín revelen els seus problemes al nou capítol de "Tot són problemes", un espai d'humor amb Serapi Soler i Juliana Canet que aquest divendres també ha copresentat Espartac Peran.

En el sisè capítol de "Tot són problemes", Tomàs Molina, l'home del temps més estimat del món, i Judit Martín, la imitadora amb més personatges de Catalunya, han visitat el programa per explicar els seus problemes.

'Tot es mou' convida el meteoròleg Tomàs Molina i l'actriu Judit Matín
El "Tot són problemes", copresentat aquesta vegada per Espartac Peran, ha convidat l'actriu Judit Martín i el meteoròleg Tomàs Molina, que han explicat els seus problemes als habituals: Juliana Canet i Serapi Soler.

Un dels problemes de la Judit Martin és el de no poder evitar dir marques de productes. I no saber agrupar gelats de cinc en cinc prou ràpidament:

Els problemes del Tomàs Molina tenen més a veure amb la seva execució durant les coreografies. Però ho fa molt bé, en realitat (recordeu que sap llençar mal d'ull):

Patrick Urbano, de baixa per paternitat, ha tingut avui un altre substitut de luxe. Un de molt conegut a la casa: Espartac Peran. És el retorn com a presentador del periodista mataroní, després de cinc anys.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut