Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
PETITS PROBLEMES MORTALS

Mònica Pérez i Peyu, a "Tot són problemes"

En el setè capítol de "Tot són problemes", Mònica Pérez i Peyu, dos cracs de l'humor i l'actuació, visiten el programa per explicar problemes sobre la vida i la mort.

L'espai d'humor "Tot són problemes", amb Serapi Soler i Juliana Canet, que també copresentarà Elisenda Pineda (mentre Patrick Urbano està entomant els primers "problemes" de tenir bessonada), ha convidat Mònica Pérez i Peyu, dos humoristes i mestres de l'actuació. Els dos convidats han dialogat sobre els problemes de la vida i la mort.

Els dos cracs de l'humor i l'actuació han compartit moments relacionats amb la mort. En Peyu ens ha explicat la història de quan va estar en perill de mort a Namíbia (ho sabíeu, que hi va viatjar?). La Mònica Pérez ens ha parlat de com van gestionar, en família, les cendres d'una familiar que no van acabar on pretenien.

Per altra banda, avui han hagut de descobrir quina història mortal era vertadera d'entre les que han exposat el Canalias, l'Elisenda Carod o el Xavier Grasset:

Un dels moments destacats del programa s'ha produït quan en Peyu ens ha delectat amb una imitació (molt personal) de Lluís Llach:

El programa
Encara que si l'haguéssim de jutjar pel nom no ho semblaria, "Tot són problemes" és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits.

Cada divendres, el programa fa broma i treu ferro de l'actualitat del món de l'entreteniment.

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista.

És una producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut