Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un "Tot són problemes" copresentat amb Marta Torné

Qui dels dos no sap dir no sap dir l'abecedari en català: Laura Rosel o Lildami?

L'espai d'humor "Tot són problemes", amb Serapi Soler i Juliana Canet, rep com a convidats la Laura Rosel i en Lildami

Laura Rosel, la veu d'"El matí de Catalunya Ràdio", i Lildami, el músic que s'enamora al supermercat i presenta "Cover", venen a compartir els seus problemes amb els espectadors de TV3 al pròxim capítol de "Tot són problemes", el programa més optimista de la graella de TV3.

Per gestionar tot això, els presentadors titulars, en Serapi Soler i la Juliana Canet, compten amb l'ajuda d'una presentadora molt eufòrica: Marta Torné.

Abans de començar, una selecció dels millors talents de Catalunya han passat per TV3 a proposar noves idees per fer versions d'"Eufòria". Han sortit molt bones idees:

 

Lildami s'ha enfrontat a un gran problema, l'entrevista íntima amb Juliana Canet. Però també ha estat destacable veure com de prop està Lildami  de Hollywood, a més de constatar que vol acabar amb els problemes de cor tot participant aquest any en el disc de "La Marató":

 

Un problema molt sorprenent de la presentadora de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, és que no acaba de controlar l'abecedari...

 

Per cert, la setmana que ve ja no caldrà buscar més presentadors de relleu: torna Patrick Urbano!

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut