Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
GENT QUE ABRAÇARIES, EN PROBLEMES

Ivan Labanda i Martina Klein, en un "Tot són problemes" copresentat amb Eloi Vila

"Tot són problemes", l'espai d'humor amb Serapi Soler i Juliana Canet, ha tingut en aquest desè capítol el suport d'Eloi Vila, que els ha acompanyat. Tots tres han parlat sobre els petits problemes dels convidats: l'Ivan Labanda i la Martina Klein.

El millor cantant sota la pluja, l'actor Ivan Labanda, i la model catalanoargentina Martina Klein, han compartit els seus problemes en el desè capítol de "Tot són problemes", el programa més optimista de la graella de TV3.

Per gestionar-ho, els presentadors titulars, en Serapi Soler i la Juliana Canet, compten amb l'ajuda del periodista, guionista i escriptor Eloi Vila.  

De seguida ha quedat clar que, aquí, qui tenia més problemes (de liquiditat) era Eloi Vila, que s'ha vist obligat a pluriemplear-se, tot aprofitant que no surt de "Al cotxe".

La Martina Klein ens ha explicat que mai ha tingut gaires problemes per tenir parella, de fet no ha estat gaire temps soltera. Tampoc en té quan es tracta de comunicar-se a través de dibuixos:

Per últim, Ivan Labanda ha demostrat que té problemes per expressar-se en dibuixos... però, en canvi, davant del micròfon sap provocar-nos orgasmes cerebrals a través de la tècnica ASMR:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut