Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
EL DE LA VEU GREU I LA QUE TRUCA A GOOGLE

Betsy Túrnez i Llucià Ferrer, protagonistes a "Tot són problemes"

L'actriu Betsy Túrnez i el presentador de l'"Atrapa'm si pots", Llucià Ferrer, han passat pel programa per compartir els seus problemes amb la Juliana, el Serapi i l'Elisenda Carod

En novè capítol de "Tot són problemes", convidem a Betsy Túrnez, l'actriu amb l'edat més enigmàtica de Catalunya, i Llucià Ferrer, el presentador de l'"Atrapa'm si pots" i el millor DJ que ha tingut mai la comarca d'Osona, que visiten el programa per compartir els seus problemes amb la Juliana i el Serapi.

Entre d'altres, el Llucià ens ha explicat la seva relació conflictiva amb els tatuatges (concretament, amb els seus) i la Betsy ens ha confessat com es va haver de buscar la vida fent de "Teletubbie" a Madrid.

Per compensar el record obligat a uns passats tan foscos, el "Tot són problemes" ha volgut tenir un detall amb els dos. Noti's que el nou DNI de la Betsy especifica clarament el seu segle de naixement. 

Ha estat precisament el Serapi l'encarregat de repartir els "premis" a tots els programes que han entrat a l'exclusiu Club dels 1.000, totalment inventat per ell.

La presentadora convidada d'aquesta setmana ha estat Elisenda Carod, que ens ha encomanat la seva energia i simpatia. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut