Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El crim de la Guàrdia Urbana

Quim Gutiérrez mirava "Crims" al rodatge de la seva nova sèrie: "Em servia per crear una certa atmosfera"

Impossible parlar del crim de la Guàrdia Urbana i que no et vinguin els famosos capítols que "Crims" al cap. Fins al punt que a Quim Gutiérrez li han servit, fins i tot, per crear el seu personatge. Úrsula Corberó, en canvi, ha preferit no veure'ls fins a acabar el rodatge.

Després de mesos d'expectació,  i alguns dies d'incertesa per la demanda que va interposar Rosa Peral contra Netflix, ja es pot veure "El cuerpo en llamas". La sèrie adapta al terreny de la ficció el cas del crim de la Guàrdia Urbana.

En Jordi Gil ha pogut parlar amb els dos protagonistes de la sèrie, Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, per preguntar-los per la influència que van tenir en el rodatge els capítols de "Crims" sobre el cas.

L'actriu de Sant Pere de Vilamajor explica que ella no coneixia els fets ni tampoc va voler mirar el "true crime" de Carles Porta perquè no volia que l'influís en el paper. Quim Gutiérrez, en canvi, ha assegurat que durant el rodatge va tenir ben presents els capítols de "Crims".

 

"Jo portava clips de "Crims" que havia gravat amb el mòbil de la pantalla de l'ordinador. Perquè a mi sí que em servien per [interpretar] una certa atmosfera, hi havia coses de tons de veu, comportaments, que em servien." (Quim Gutiérrez)

 

 

Què n'opina Carles Porta

El director de Crims, Carles Porta, considera que la sèrie de Netflix sobre l'assassinat d'un membre de la Guàrdia Urbana de Barcelona no aporta res al que ja van oferir els quatre capítols de "Crims" emesos per TV3. I ens promet novetats ben aviat.

 

"No diuen res que jo no sàpiga. No diuen res nou, i això és una cosa que em frena una mica. Segur que està ben feta, però aporten alguna cosa més? Crec que cada vegada hem de fer un pas més enllà." (Carles Porta)

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut