3 consells per millorar l'autoestima, amb Silvia Congost
Feina, família, amistats... Moltes vegades ens sentim tan pressionats pel dia a dia que no dediquem prou temps a cuidar-nos. És moment d'aturar-nos, mirar-nos a nosaltres mateixos i dir-nos: "JO M'ESTIMO!"
3 consells per millorar l'autoestima, amb Silvia Congost
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La psicòloga ha explicat al "Tot es mou" les claus per sentir-se a gust amb un mateix

3 consells per millorar l'autoestima, amb Silvia Congost

Feina, família, amistats... Moltes vegades ens sentim tan pressionats pel dia a dia que no dediquem prou temps a cuidar-nos. És moment d'aturar-nos, mirar-nos a nosaltres mateixos i dir-nos: "JO M'ESTIMO!"

És moment d'aturar-nos una mica i mirar-nos a nosaltres mateixos. Feina, família, amistats... Moltes vegades ens sentim tan pressionats pel dia a dia que no dediquem prou temps a cuidar-nos.


La Silvia Congost és psicòloga, especialista en dependència emocional, autoestima i teràpia de parella, i al "Tot es mou" ens ha proposat 3 pilars fonamentals per millorar l'autoestima i dir ben alt: "JO M'ESTIMO!".

 


1. CUIDA EL TEU COS

 

Cuidar el cos és molt important pel desenvolupament personal
Cuidar el cos és molt important per al desenvolupament personal (CCMA)


De quina manera cuidem el nostre cos? Fer exercici regularment, menjar saludable i tenir cura del nostre aspecte físic millorarà la nostra autoestima.

 

A més, una bona dieta, l'exercici i mantenir l'estat de forma repercuteix positivament en la nostra salut, i això afecta molt la nostra percepció de nosaltres mateixos.

 2. CUIDA LA TEVA MENT

 

Cal cuidar la ment amb comunicació i diàleg interior
Cal cuidar la ment amb comunicació i diàleg interior (CCMA)

 


Mens sana in corpore sano! Hem de posar atenció en com ens comuniquem amb nosaltres. Ho fem animant-nos a aconseguir objectius, apostant pel que ens fa vibrar, o ens matxaquem amb creences negatives, limitants, desaprovant-nos, comparant-nos amb els altres i pensant que els altres són millors que jo?

 

La manera com ens comuniquem amb nosaltres mateixos és vital i prendre consciència d'això és IMPORTANTÍSSIM. Per tenir un equilibri mental i estar en pau amb nosaltres mateixos, hem d'alimentar-nos amb llibres, activitats i informació que ens ompli i ens agradi, i ens faci posar-nos en marxa cap a la millora personal.

 

 


3. CUIDA LES TEVES RELACIONS

 

Cuidar les relacions és vital
Cuidar les relacions és vital (CCMA)


Les relacions amb els altres constitueixen el tercer pilar del "Jo m'estimo". Sense aquestes relacions, la nostra autoestima no està completa. Les relacions amb la parella, amics, família o entorn professional poden ser molt bones o, al contrari, ens poden fer molt mal... Com ens hem de relacionar amb els altres? De vegades, estem atrapats en entorns on no ens tracten bé o no ens sentim bé i això ens genera molta ansietat i no ens deixa fluir ni créixer...

 

Què hem de fer? Detectar aquests entorns i relacions tòxiques és el primer pas per fugir-ne o posar-hi distància. De vegades, una pel·lícula, un article o veure una entrevista a la tele que ens interessa pot ser el clic que ens desperti per posar remei a una situació que ens afecta negativament.

 


Sobre Silvia Congost:


Silvia Congost és psicòloga. Especialista en dependència emocional, autoestima i teràpia de parella, llicenciada en Psicologia (Universitat de Girona), postgrau en Teràpia de Parella (Institut Superior d'Estudis Psicològics), màster experta en Coaching (Institut Europeu de Coaching), màster en Rebirthing (Escola Internacional de Rebirthing), formada en PNL (Institut Gestalt).


Té centres a Barcelona, Girona i Madrid. Fa sessions individuals presencials i per Skype, teràpia sexual i de parella, té grups d'autoestima i tallers. També fa xerrades i formació per a terapeutes.


Ha escrit onze llibres:"A soles", "Cuando amar demasiado es depender", "Autoestima automática", "Confinados a solas o en compañía", "Si duele no es amor", "Diez maneras de cargarte tu relación de pareja", "La llave de las emociones", "Cien días con Silvia", "Quien te quiere no te hará llorar", "Is it love or addiction? i "El hombre invisible".

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut