Us estàvem esperant

"Tot es mou", ara, a la franja del matí

El programa presentat per Helena Garcia Melero torna el 5 de setembre i estrena horari --de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50--, i ho fa en un plató espectacular.

El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos llocs que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia.

El programa incorpora cada dia una secció de successos, que comptarà amb els millors periodistes especialitzats, com Carles Quílez, Rebeca Carranco, Míriam de Saint Germain i Tura Soler.

La cuina i l'alimentació seran també un ingredient diari. Amb Carme Ruscalleda es continuaran repassant les possibilitats de diferents aliments. La cuina tradicional la servirà la xef Maria Nicolau. La cuina vegetariana i vegana tindrà el seu espai setmanal amb Teresa Carles, la xef pionera de la gastronomia healthy. I, com en tots els menús, no hi faltaran les postres, que aniran a càrrec de Mònica Jubells i Albert Lorenzo. I per menjar de manera equilibrada, un cop a la setmana al "Tot es mou" faran bondat amb els consells de nutrició de Sandra Sardina i Júlia Farré.

Els esports tancaran la setmana amb una secció amb molt de moviment: Xavi Torres portarà al plató els protagonistes esportius de la setmana per fer una partida de futbolí amb Helena Garcia Melero. També s'estrenarà secció de llibres, amb Anna Guitart; consultori fiscal, amb Alejandro Ebrat, i consultori legal, amb l'advocada Anna Boza. El youtuber Carles Tamayo portarà a plató les seves investigacions periodístiques sobre sectes, estafes, etc.

"Tot es mou" seguirà molt pendent del que passi arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe. Els pobles i ciutats del país estaran també molt presents en dues noves seccions: la proposta turística del cap de setmana i el concurs "El millor barri de Catalunya". Cada setmana visitaran un barri amb personalitat per conèixer de prop els seus habitants. Els espectadors del programa triaran a final de temporada el barri que més els hagi agradat. També aposten per potenciar el turisme de quilòmetre zero. Ho faran amb les propostes de cap de setmana més interessants, alhora que desconegudes. Fires, trobades, degustacions..., tot hi té cabuda, en aquest espai per descobrir Catalunya.

Una de les apostes del programa serà també la informació sobre el medi ambient. Eloi Cordomí continuarà fent les seves previsions, però també donarà als espectadors consells pràctics per fer front a la crisi climàtica, mantenir els espais naturals i potenciar l'economia circular.

També continuen al programa Santiago Niño Becerra (anàlisi econòmica), Josep Corbella (ciència i salut), Pilar Eyre (crònica social), Patrycia Centeno (imatge personal i política), Bruno Pérez (ciberseguretat), Josep M. Ganyet (cultura digital), Genís Sinca (el personatge de la setmana) i Joan Callarissa i Vanessa Hogarth (cor i xafarderies).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut