Careta de l'especial "Tot es mou amb La Marató"
Careta de l'especial "Tot es mou amb La Marató"
Dimecres, a les 18.55, a TV3

"Tot es mou amb La Marató", l'especial que presentarà les novetats de La Marató de TV3

Un programa presentat per Lluís Marquina que donarà detalls de la 29a edició de La Marató, dedicada a la Covid-19, amb la presència de Raquel Sans, Laura Rosel, Mònica Terribas, Jordi Basté i Roger Escapa, presentadors de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio; del director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, i de testimonis i metges com el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic.

Dimecres es presentaran les novetats de 29a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la Covid-19, en un programa especial fet per l'equip del "Tot es mou", el Departament d'Entreteniment i Culturals i la Fundació La Marató de TV3.

L'especial "Tot es mou amb La Marató", presentat per Lluís Marquina, s'emetrà dimecres en directe a partir de les 18.55 i fins a les 20.25, i combinarà l'entreteniment i la informació sobre els objectius de La Marató 2020. Comptarà amb la presència de Raquel Sans, Laura Rosel, Mònica Terribas i Jordi Basté al plató del "Tot es mou", i Roger Escapa des de Catalunya Ràdio.

La 29a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio estarà dedicada a la Covid-19. Per això una part de l'especial "Tot es mou amb La Marató" se centrarà en aquesta malaltia, que ha capgirat les vides de tot el món, conversant amb metges com el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic, infermers que s'han trobat en la primera línia de la pandèmia o testimonis de persones que s'han vist afectades pel coronavirus.

Al llarg del programa i també amb la presència del director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, es donaran a conèixer detalls de com es desenvoluparà el programa d'aquesta edició, així com els de la campanya de sensibilització; es presentarà el vídeo divulgatiu, que es passarà a centenars de centres de secundària i batxillerat arreu del territori, i es mostraran altres activitats que es faran des d'ara fins al dia del programa, el 20 de desembre, així com el calendari dels esdeveniments vinculats a aquest gran fenomen. També es farà un avançament exclusiu del Disc de La Marató 2020.

I, per primera vegada, s'obriran les línies del telèfon de donatius de La Marató. A partir del dia 7, durant octubre i novembre, cada dimecres de 7 a 9 del vespre es podran fer donatius trucant al 900 21 50 50. Les trucades les atendran voluntaris de la CCMA des dels seus domicilis. Això contribuirà a fer créixer el marcador de La Marató, que ja està obert des de l'1 d'abril, amb els donatius a través d'internet, Bizum i transferència bancària.

El programa estarà presentat pel Lluís Marquina i comptarà amb altres cares del "Tot es mou" com Laia Ferrer, Míriam Riau i el biòleg Pere Renom.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut