El 31 d'agost, a les 16.30, torna el "Tot es mou" amb Helena Garcia Melero i Lluís Marquina. El magazín de les tardes arribarà renovat, enganxat a l'actualitat i amb el millor entreteniment. El programa acompanyarà els espectadors en una franja horària en què actualment es mouen molts fets de gran interès, i a un ritme trepidant. S'emetrà cada dia fins a les 20.15, amb les firmes més destacades del país i amb un plató renovat que es
mourà més que mai.

Quan apareixerà la vacuna de la Covid-19? Com la repartiran els estats? Qui serà el nou president de la Generalitat o el dels Estats Units? Al "Tot es mou" Helena Garcia Melero, cada dia, respondrà tots els interrogants que es plantegin aquesta temporada, amb la veu dels protagonistes, en directe, allà on estigui passant la notícia i tenint molt en compte com afecta els ciutadans. Sempre, amb un to amable i distret, però amb rigor.

El nou plató, folrat de grans pantalles, aportarà espectacularitat i un important canvi en el moviment dels presentadors, col·laboradors o entrevistats. La taula d'actualitat redueix el nombre de tertulians, per aconseguir més impacte i permetre anar més al gra amb postures més
enfrontades. Lluís Marquina estrenarà les col·laboracions de Miqui Puig i David Carabén. També comptarà amb la "instagramer" Juliana Canet o el músic Lluís Gavaldà des de Londres, el "bricoman" Rafel Vives o les cuineres Carme Ruscalleda i Ada Parellada. L'apunt més embogit l'hi donaran Josep Maria Mainat, Miquel Piñero i Elisenda Pineda. I, com sempre, se seguirà preocupant pel benestar físic i psíquic amb psicòlegs, nutricionistes, experts en criança i tot allò que pugui ajudar l'audiència.

El programa tornarà amb més connexions en directe, una tertúlia potent, reportatges al territori, entrevistes i anàlisi. El "Tot es mou" ofereix a l'espectador una tarda de televisió sòlida, amb ritme i entreteniment, lligada en tot moment a l'actualitat.

tv3.cat/totesmou
facebook.com/totesmoutv3
twitter.com/totesmoutv

Anar al contingut