El programa

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina tornen amb "Tot es mou", el magazín de les tardes de TV3, amb novetats i cares imprescindibles. Helena Garcia Melero seguirà cada dia enganxada a l'actualitat, donarà veu als protagonistes del moment, anirà en directe allà on passi la notícia i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans, amb un to amable i distret, però sempre en profunditat.

S'estrenaran tertulians nous com Josep Manuel Silva o Francesc-Marc Álvaro, mentre continuen cares imprescindibles com Cristina Fallarás, Max Pradera o Antón Losada. El programa mantindrà els espais d'opinió, liderats per Pilar Rahola, Antoni Bassas o Empar Moliner, que analitzarà l'actualitat tant des d'un prisma seriós com humorístic.

L'entreteniment també hi ocupa un lloc destacat. Lluís Marquina entrevistarà amb bon humor un personatge destacat del món de l'espectacle, la cultura, la comunicació i l'esport, amb l'ajuda d'un equip de col·laboradors per comentar el més divertit i curiós de les xarxes socials, internet i la televisió. Aquesta temporada, se sumen a l'equip Mari Pau Huguet, l'actor Fel Faixedas i l'humorista Toni Moog.

"Tot es mou" jugarà amb connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l'aspecte pràctic i curiós, entre d'altres. I, sobretot, busca oferir a l'espectador una tarda de televisió sòlida, amb ritme i entreteniment i, quan calgui, lligada a l'actualitat.