Sèries: les estrenes de l'estiu
"The good fight", "Physical", "Solos", "Hipòcrates", "Somos" i moltes més recomanacions per passar un bon estiu i oblidar-nos de la calor!
Sèries: les estrenes de l'estiu
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Al "Tot es mou", propostes per passar una bona estona

Sèries: les estrenes de l'estiu

"The good fight", "Physical", "Solos", "Hipòcrates", "Somos" i moltes més recomanacions per passar un bon estiu i oblidar-nos de la calor!

TEMA:
Sèries

Hi ha moltes sèries que combinen bé amb la calor estival. El crític de sèries del "Tot es mou", Toni de la Torre, n'és molt conscient i per això ha portat una sèrie de recomanacions per passar el temps aquest estiu a casa.

 

 

"The good fight"

 

És una sèrie que torna canviada per força, perquè girava al voltant de com la protagonista, la Diane, afrontava el fet que Donald Trump fos president. En el retorn de la sèrie han fet un resum de l'actualitat del 2020. És intel·ligent, àcida i divertida.

 

Es pot veure a Movistar +.

 

 

"Physical"


En aquesta peça, la Rose Byrne interpreta una mestressa de casa a qui l'aeròbic li canvia la vida i es converteix en una estrella d'aquest àmbit. El rerefons és parlar de la pressió que es posa sobre el cos de la dona.


Es pot veure a Apple TV.

 

 

"Solos"


És una antologia on participen noms com Morgan Freeman, Helen Mirren o Anne Hathaway. Segons Toni de la Torre, però, aquest reclam de grans actors no es tradueix en una peça excel·lent.


Es pot veure a Prime Video.

 

 

"Hipòcrates"


És una sèrie de metges que destaca pel seu realisme, on es veu els professionals de la sanitat patint per la manca de recursos en un hospital de París. La segona temporada arranca amb una onada de fred que posa al límit el sistema sanitari francès.


Es pot veure a Filmin.

 

 

"Somos"


És una sèrie sobre una matança esgarrifosa que va tenir lloc en un poble al nord de Mèxic on uns narcotraficants van massacrar-ne la població civil. La peça es basa en una investigació d'una periodista que va descobrir un lligam entre la matança i les investigacions de la DEA.


Es pot veure a Netflix.

 

 

"Cèl·lula de crisi"


Es tracta d'un thriller polític molt complex que posa el focus en una ONG de Ginebra que opera arreu del món.


Es pot veure a Filmin.

 

 

"McDonalds & Dodds"


És una sèrie lleugera per resoldre crims, on es combina una parella de detectius: una jove ambiciosa i experta en tecnologia, i un veterà molt intuïtiu que encara té molt a aportar.


Es pot veure a Movistar +.
 

 

"White lotus"

 

Una comèdia molt divertida sobre els treballadors d'un hotel de luxe que han de suportar els capricis d'un grup de turistes rics i excèntrics.


Es pot veure a HBO.

 

ARXIVAT A:
Sèries

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut