Helena Garcia Melero
Helena Garcia Melero

El "Tot es mou" continua sent el magazín de referència de les tardes a TV3, amb l'actualitat i l'entreteniment com a eixos principals. Helena Garcia Melero continua al capdavant d'un programa que aposta per les connexions en directe per tot el territori, les entrevistes amb experts i un ampli ventall d'opinions i seccions lligades a l'actualitat.

Aquesta temporada incorporem noves veus al programa: Laura Rosel, presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio, participarà a l'espai "La tribuna". També s'estrenen els periodistes Eider Hurtado i Miquel Ramos, amb qui comentarem els temes d'actualitat.

El programa, a més, aposta per mantenir les tertúlies d'actualitat. Aquesta temporada hem renovat part dels tertulians per tal de garantir la pluralitat i la confrontació d'idees: entre les noves incorporacions hi ha els periodistes Núria Orriols, Iñaki Ellakuria, Félix Colomer, Jordi Perales, Adrià Santasusagna, Ana Polo Alonso i Gemma Aguilera.

Carlos Baraibar ens ajudarà a identificar les fake news. El periodista de Catalunya Ràdio ens donarà les eines per tal que no ens aixequin la camisa amb notícies falses tant als mitjans convencionals com a les xarxes socials.

La violència masclista, i la seva denúncia, tindran espai a la secció "Per ser dones". Una nova secció amb Neus Sala en què s'analitzarà cada setmana un cas sentenciat de violència masclista i que comptarà amb el suport i assessorament dels Mossos d'Esquadra.

El vincle entre l'actualitat i l'entreteniment al "Tot es mou" es fa patent amb la incorporació de noves seccions i entrevistes. Jordi Gil, Eloi Cordomí i Laia Ferrer ens posaran al dia de les novetats en àmbits com la cultura, les noves tecnologies i les xarxes socials. Nous col·laboradors com Edu Mutante i Xavi Cazorla posaran un toc d'humor a un programa en què la nostra reportera Ester Bertran es converteix en "La nova", una aprenent d'oficis que farà parlar... i donarà molts maldecaps als seus caps. La mateixa Ester Bertran es convertirà en la monologuista de referència del programa.

Pau Guillamet explicarà com els famosos han encarat la criança dels seus fills. També es mantenen les seccions sobre animals, les actuacions musicals i les culinàries. De fet, una de les novetats de la temporada és la incorporació de Rafael Antonín. Conegut a Instagram com a @rafuel55 (amb més de mig milió de seguidors) aterra al plató del "Tot es mou" per fer-nos les seves famoses receptes, que triomfen a les xarxes socials. La seva especialitat: les truites de tot tipus.

Els divendres, Cupido aterra al plató del "Tot es mou". De la mà d'Elisenda Pineda, tothom podrà trobar la seva mitja taronja gràcies a una nova secció, el "Tot és amor".

El punt final al programa el posarà, un any més, "La tribuna": Pilar Rahola, Antoni Bassas, Josep Cuní, Laura Rosel i Jaume Barberà ens donaran la seva particular visió de l'actualitat.

Anar al contingut