Helena Garcia Melero
Helena Garcia Melero

El "Tot es mou" continua sent el magazín de referència de les tardes a TV3, amb l'actualitat i l'entreteniment com a eixos principals. Helena Garcia Melero continua al capdavant d'un programa que aposta per les connexions en directe per tot el territori, les entrevistes amb experts i un ampli ventall d'opinions i seccions lligades a l'actualitat.

Aquesta temporada incorporem noves veus al programa: Laura Rosel, presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio, participarà a l'espai "La tribuna". També s'estrenen els periodistes Eider Hurtado i Miquel Ramos, amb qui comentarem els temes d'actualitat.

El programa, a més, aposta per mantenir les tertúlies d'actualitat. Aquesta temporada hem renovat part dels tertulians per tal de garantir la pluralitat i la confrontació d'idees: entre les noves incorporacions hi ha els periodistes Núria Orriols, Iñaki Ellakuria, Félix Colomer, Jordi Perales, Adrià Santasusagna, Ana Polo Alonso i Gemma Aguilera.

Carlos Baraibar ens ajudarà a identificar les fake news. El periodista de Catalunya Ràdio ens donarà les eines per tal que no ens aixequin la camisa amb notícies falses tant als mitjans convencionals com a les xarxes socials.

La violència masclista, i la seva denúncia, tindran espai a la secció "Per ser dones". Una nova secció amb Neus Sala en què s'analitzarà cada setmana un cas sentenciat de violència masclista i que comptarà amb el suport i assessorament dels Mossos d'Esquadra.

El vincle entre l'actualitat i l'entreteniment al "Tot es mou" es fa patent amb la incorporació de noves seccions i entrevistes. Jordi Gil, Eloi Cordomí i Laia Ferrer ens posaran al dia de les novetats en àmbits com la cultura, les noves tecnologies i les xarxes socials. Nous col·laboradors com Edu Mutante i Xavi Cazorla posaran un toc d'humor a un programa en què la nostra reportera Ester Bertran es converteix en "La nova", una aprenent d'oficis que farà parlar... i donarà molts maldecaps als seus caps. La mateixa Ester Bertran es convertirà en la monologuista de referència del programa.

Pau Guillamet explicarà com els famosos han encarat la criança dels seus fills. També es mantenen les seccions sobre animals, les actuacions musicals i les culinàries. De fet, una de les novetats de la temporada és la incorporació de Rafael Antonín. Conegut a Instagram com a @rafuel55 (amb més de mig milió de seguidors) aterra al plató del "Tot es mou" per fer-nos les seves famoses receptes, que triomfen a les xarxes socials. La seva especialitat: les truites de tot tipus.

Els divendres, Cupido aterra al plató del "Tot es mou". De la mà d'Elisenda Pineda, tothom podrà trobar la seva mitja taronja gràcies a una nova secció, el "Tot és amor".

El punt final al programa el posarà, un any més, "La tribuna": Pilar Rahola, Antoni Bassas, Josep Cuní, Laura Rosel i Jaume Barberà ens donaran la seva particular visió de l'actualitat.

Direcció
Albert Aguilera

Sotsdirecció
Roser Plana
Xavier Abad

Presentació
Helena Garcia Melero

Edició
Marc Pérez
Jordi Sanromà

Realització
Dani Pons
Ferran Romeu

Ajudants realització
Marc Rodríguez
Elsa Sabater
Josep Arderiu
Txema Torres
Txutis Ruiz
Francesc Prades
Jordi Brunet
Caterina Vallcorba

Producció
Montse Cecília
Laura Garriga
Tona Julià
Àngels Rodríguez
Àngels Vandellós
Dolors Verdés

Coordinació de convidats
Laura Badal
Esther Marquina
Maria Josep Pons

Redacció
Dani Alento
Esther Alloza
Manu Alonso
Georgina Arnau
Ester Bertran
Eloi Cordomí
Laia Ferrer
Jordi Gil
Joaquim Gómez
Montse Lorenz
Geni Lozano
Pep Nogueroles
Mireia Mallol
Josep Palau
Júlia Peguera
Pere Renom
Miriam Riau
Dimas Rodríguez
Peté Soler

Continguts digitals
Jordi Salvat
Joaquim Gómez Ribas

Vestuari
Jou Ceniceros
Esther Quesada

Disseny llum
Jordi Sánchez

Disseny espai
Santi Traïd

Ambientació
Laura Freixes
Quim Jaumà

Muntatge musical
Ramon Vidal

Disseny Grafic
Laura Escandell

Coordinació tècnica
Francesc Salinero

Anar al contingut