Segur que te n'has fet un fart de veure'ls a Instagram: els bastonets de moniato són a tot arreu. I quan alguna cosa triomfa... al darrere sempre hi ha un motiu potent! La cuinera Teresa Carles ens els ha recomanat perquè ho tenen tot per triomfar: és una recepta molt fàcil, molt sana i molt de temporada! El pas a pas no té cap misteri. Hem de tallar els moniatos crus en bastonets, tal com faríem per preparar unes patates fregides. Els amanim amb all, un raig d'oli i unes herbetes (o espècies, al gust!). Cap al forn a 200 graus i en 15-20 minuts els tindrem a punt per prendre sols, dipejar (amb hummus, salsa de iogurt...) o com a acompanyament de carns i peixos. Com ens avisa la Teresa, "no quedaran cruixents, però sí rostidets!"           View this post on Instagram                       A post shared by Televisió de Catalunya (@tv3cat)   Receptes més enllà de la castanyada Al "Tot es mou", la Teresa Carles ha explicat més aplicacions del moniato: "Els podem fer en crema, coure's al forn, fregir-los, podem fer unes llenties amb moniato estofat, espinacs i un toc de curri...". I, evidentment, aquesta pizza de tardor superoriginal, en què la crema de moniato substitueix el tomàquet.