Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Una reunió molt especial, al "Tot es mou"

La dona del part del portal de Sitges es retroba amb la desconeguda que la va ajudar

Totes dues havien perdut el contacte des del dia del naixement, i ara han explicat la seva història plegades al plató del "Tot es mou"

El "Tot es mou" ha viscut un moment molt especial. Recentment el programa s'havia fet ressò que una dona havia tingut un part precipitat al mateix portal de casa seva, a Sitges. En aquell moment crític, la Livia va rebre l'ajuda d'una desconeguda a qui no va tornar a veure després que l'esdeveniment s'acabés feliçment.

La desconeguda ja no ho és. Es diu Anzhela i recorda perfectament com van anar els fets d'aquell dia, quan caminava tranquil·lament pel carrer:

"Vaig sentir uns crits. No vaig pensar gens en mi, sinó que algú necessitava ajuda. Vaig entrar al portal i vaig veure una parella."

Va ser tota una escena. En aquell moment el bebè acabava de néixer i encara portava el cordó umbilical.

"Jo duia una bossa de roba blanca i vaig treure tot el que hi portava molt ràpidament, perquè calia tapar la nena."

La Livia recorda que van entendre de seguida que el bebè tindria fred:

"Em va dir que l'agafés i me la posés tocant a la pell, perquè notés la meva escalfor."

La segona cosa que l'Anzhela va entendre era que calia trucar a una ambulància al més aviat possible, i aquí va entrar en joc una tercera persona, la seva pròpia filla.

"Ella era a fora i jo des de dins del portal li anava dient el que havia de demanar. I cridant de dins a fora anàvem responent al que també ens preguntaven des de l'hospital. Vam treballar com un equip."

Les dues dones recorden ara tota la història com si es tractés d'un seguit d'anècdotes divertides.

 

 

A parir d'aquell moment, la Livia i la criatura va ingressar a l'hospital per rebre l'atenció mèdica necessària, i ja no es van tornar a veure. Per això el "Tot es mou" va decidir que valia la pena buscar l'Anzhela i que totes dues es poguessin retrobar.

El moment va passar per casualitat, un dia que la Livia tornava de la feina:

"Vaig passar al seu costat  i vaig veure que em mirav,a però que no em deia res. Després, quan ja era a la porta de casa tornava a ser allà, i em va dir: 'Ets tu?' I jo vaig dir: 'Tu ets qui em va ajudar!' I ens vam fer una abraça, molt emocionades, al mig del carrer."

Totes dues han deixat el plató del programa amb el convenciment que mantindran el contacte d'ara endavant. És el segon naixement entre totes dues, el d'una bella amistat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut