El TOP 10 de videos més vistos del Tot es mou
El TOP 10 de vídeos més vistos del "Tot es mou"
El més vist del programa

Els 10 vídeos més vistos de la temporada del "Tot es mou"

Des del mes de setembre fins al juliol, hem tingut testimonis colpidors i excepcionals relacionats amb temes tan diversos com les protestes per Pablo Hasél, la pandèmia, els ocupes, Josep Maria Mainat i molts més

TEMA:
Covid-19

El programa líder de les tardes de TV3, "Tot es mou", ens ha deixat molts moments per recordar. Hem compartit rialles, tristeses i emocions a flor de pell mentre intentàvem transmetre la informació diària del que passa a casa nostra i al món amb el màxim rigor informatiu.

Des del setembre de 2020 fins al juliol de 2021, el programa que té Helena Garcia Melero i Lluís Marquina al capdavant ha deixat empremta amb alguns temes concrets. Per recordar-los, a continuació llistem el TOP 10 de vídeos més vistos de la temporada:

 

En el número 10... Juliana Canet i les protestes per Hasél

 


Després de sis dies de mobilitzacions per la condemna a presó del raper Pablo Hasél, la influencer Juliana Canet va voler donar la seva opinió sobre aquest tema, i va reflexionar sobre el paper que tenen els joves i la violència en el marc d'aquestes protestes. Això passava el 22 de febrer.

 

 

En el número 9... "La venjança dels ocupes"

 


El 21 de gener la Pilar ens explicava el desenllaç d'una història amb la qual havia lluitat durant molt de temps. A principis d'any va poder recuperar casa seva després que una família l'ocupés durant vuit mesos molt llargs. En tornar a entrar a l'habitatge de Vic, se'l va trobar completament destrossat, ple d'humitats i sense els mobles ni els electrodomèstics.

 

 

En el número 8... El cas de Fátima Ofkir

 


Fátima Ofkir és una jove de 21 anys de l'Hospitalet de Llobregat que compleix pena de presó al sultanat d'Oman. Va ser detinguda i empresonada per portar set quilos de morfina a sobre, i va haver-hi molts moviments polítics a nivell europeu i també espanyol per poder portar-la a una presó espanyola o catalana. El 16 de desembre vam parlar amb la seva advocada, Mònica Santiago, que assegurava compungida: "No tinc valor de dir-li que és cadena perpètua".


 

En el número 7... El càncer de Júlia Otero

 


El setè vídeo més vist de la temporada del "Tot es mou" és un clip molt curt del 22 de febrer on informàvem que la periodista Júlia Otero, expresentadora de "La columna" de TV3, començava una batalla contra el càncer.

 

 

En el número 6... La infermera vacunada i positiva

 


Un dels últims dies de la temporada, el 13 de juliol, vam parlar amb la infermera de l'Hospital de Sant Pau Aina Massanet, que ens va explicar que tot i estar vacunada des de feia temps amb pauta completa, havia agafat la Covid-19.

 

 

En el número 5... El boom del "Luisvi"

 


El "Luisvi" va ser tot un fenomen a les xarxes socials. Núria Pajares va penjar un vídeo que es va fer viral, on regalava una bossa de mà Louis Vuiton a la seva filla Maria després d'haver fet els exàmens de selectivitat. En plena polèmica, el 16 de juny, vam parlar amb la mare per saber com encaixaven el ressò que havien aconseguir amb el vídeo, i per saber quans "Luisvis" tenia ella.

 

 

En el número 4... El culebrot Mainat

 


El dia 26 de novembre, el productor televisiu Josep Maria Mainat va ser al programa amb una intenció molt clara: trencar el silenci que planava entorn del suposat intent d'homicidi per part de la seva exdona, Angela Dobrowolski, i totes les causes que es van anar succeint després d'aquest fet.

 

 

En el número 3... Aclariments pandèmics amb Oriol Mitjà

 


El dia 20 de maig vam rebre el doctor Oriol Mitjà, especialista en malalties infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, per comentar amb ell diverses qüestions relacionades amb l'actualitat de la pandèmia. En plena polèmica sobre la barreja de diferents vacunes anti-Covid, va explicar que "la combinació d'AstraZeneca i Pfizer provoca efectes secundaris superiors als de mantenir la mateixa vacuna"

 

 

En el número 2... Clara Ponsatí i el concepte de justícia

 


L'exconsellera Clara Ponsatí va ser al programa de l'1 de juny per donar una visió molt personal sobre els indults dels presos, sobre l'acord de govern que havien format Esquerra Republicana i Junts per Catalunya i sobre la justícia en el marc del conflicte català.

 

 

En el número 1... L'experiència de Jordi Sánchez, en coma induït durant 24 dies

 

 

El vídeo més vist de la temporada del "Tot es mou" és el clip de l'actor català Jordi Sánchez, que va ser al programa el dia 31 de març per explicar-nos com va ser la seva experiència amb la Covid. La malaltia el va portar a estar-se en coma induït durant 24 dies, i ens va explicar que es va despertar molt confós i trist pels deliris que va tenir durant aquest període, en el qual va viure en un "món paral·lel molt desagradable".

ARXIVAT A:
Covid-19 Salut Debat política general Indults Pablo Hasél Habitatge Càncer Clara Ponsatí
Anar al contingut